Egy időutazó vagyok a jövőből. Mkt szeretnél mondani?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 21:49
21/25 anonim válasza:
Oké. Ez beteges. De ha tényleg "időutazó" vagy, akkor meg tudnád mondani, mi a titka, hogy túléljük ezt a "bizonyos háborút"? Tudod, majd továbbadom az utódaimnak, és nem fogunk kihalni... /megjegyzem, továbbra is betegesnek tartom ezt az egészet, de ha már vannak ilyen idióta emberek, miért is ne szórakozhatnánk rajtuk?/
22/25 A kérdező kommentje:
A háború igazából nem lesz majd sokára, de pontosan nem tudom, mikor. Amint mondtam nem tanultam történelmet. A háborút a legtöbben bunkerekben élték túl, de bármi jó, ami mélyen van a föld alatt és elég erős, viszont kell ám rengeteg élelem. Az élelem hiánya az egyik legnagyobb probléma azoknak akik túlélték.
2013. máj. 13. 17:54
23/25 anonim válasza:
Akkor olyat nem is tudsz, h Don kanyarhoz vinnél mikor a papim ott hagyta a vezetőjük s oldják meg a haza jutást valahogy?.. v. mikor megkérte a mamim kezét? Még nagyon gyerek voltam mikor meghalt a papim s nem tudtam Vele erről beszélgetni. Nagyon szerettem őket, de már nincsenek.
Tudom humor kategória, de ez nagyon érdekelne.
24/25 A kérdező kommentje:
Még nincsen kézi időgép. Talán az én időm után néhány száz évvel lesz, talán idehozzák nekünk, bár lehet hogy az paradoxont okozna, nem tudjuk. Talán ők már tudják.
2013. máj. 18. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!