Egy időutazó vagyok a jövőből. Mkt szeretnél mondani?
11/25 A kérdező kommentje:
Nem csak ők. az emberiség nagyrésze kihalt. Aki túl is élte a háborút, a nagy része belehalt a sugárzásba, éhségbe vagy szomjúságba. Emberek általában csak földalatti bunkerekben élnek. Itt kifejlesztették az első időgépet, és én jelentkeztem kísérleti alanynak. Sajnos pontosan még nem lehet beállítani, fogalmam sem volt, hogy hova megyek vissza. Így visszautaztam 200 évet, így most itt vagyok 2013-ban.
12/25 A kérdező kommentje:
Ahogy megérkeztem, megláttam egy embert, aki a telefonján a gyakorikerdesek.hu-n írogatott vicces kérdéseket. Leütöttem, elvettem a ruháját és kiírtam ezt a kérdést a telefonján. Véletlenül a humor kategóriába írtam, mert éppen az volt nyitva.
200 évig még nem lesz világháború? Ez elég jó! :)
Hát engem sok minden érdekel:
1. Lottó nyerőszámok (elég ebben a hónapban az összes)
2. Ki lesz a vezető nagyhatalom 50 év múlva (2063.)
3. Melyik nyelvet érdemes megtanulni?
4. Készül-e merénylet Obama ellen?
5. Jó-e a következő James Bond?
6. Nem hoznál magaddal legközelebb nekem is egy időgépet?
Hát most kb ennyi, majd írok, ha még valami eszembe jut.
2013. máj. 9. 17:19
14/25 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy 200 évig nem lesz. A háború után rengeteg idő telt el. Egy időgépet biztonságosan kifejleszteni nem egy nap. Több generáción keresztül dolgozott rajta rengeteg tudós. Azért terveztek időgépet, hogy a túlélők visszamehessenek egy biztonságos időbe.
15/25 A kérdező kommentje:
A válaszaidra válaszolva:
Mégis honnan a csudából tudnám a lottószámokat? Most hallottam először a lottóról. Plusz történelmet sem tanítanak, fogalmam sincs a többi kérdésről. 200 évvel a jövőből jöttem.
És nem, nem hoztam időgépet. Ez az első biztonságos időgép, csak prototípus. Na meg nem hordozható, egy egész teremnyi helyet elfoglal. Valamint nem is kalibrálható, csak a szerencsének köszönhetem, hogy egy ilyen biztonságos helyre kerültem.
A nyelvekről: Az időgépet Kanadában dolgozták ki, én ott születtem. Az őseim Magyarországról költöztek oda a háború előtt, nekem is az az anyanyelvem, de jól beszélek angolul is. Én épp csak véletlenül találkoztam a legutóbbi fejlesztőkkel, és hát kedvem volt egy kis kalandhoz.
16/25 A kérdező kommentje:
Úgy értem kérdéseidre. Az időutazás megviselt, lehet hogy agyrázkódásom is van.
17/25 A kérdező kommentje:
És ha erre gondolsz az időgépet nem hosztam el, nem úgy működik. A gép közepén van egy légmentesen záródó pleksziburok, ebbe kellett bemennem. Miután bezártak, erős fényt látram, majd elkezdett mindenem zsibbadni, majd ahogy erősödött, elkezdett nagyon fájni. Ezután, amikor kinyitottam a szemem, az utcán voltam meztelenül.
Miért ütötted le a csókát és vetted el a telefonját? Miértnem kérted meg hogy adja oda? Azt ne mond hogy nem tudtad magad megértetni vele mert most is magyarul írsz ide.
2013. máj. 9. 20:43
19/25 A kérdező kommentje:
Mert meztelen voltam. Ruhát valamiért nem lehet átvinni. Ezt mondták a doktorok.
20/25 A kérdező kommentje:
Valami krémmel kenték be a testem, ami megóv a hőtől. Ha ruha lett volna rajtam, az elégett volna. Ha meg meztelenül megszólítottam volna azt az embert, valószínűleg hívta volna a rendőrséget. Egyébként meg éjszaka volt.
Kapcsolódó kérdések: