A reptoidok tényleg támadnak két hónapon belül?
Figyelt kérdés
Decemberben ugye elhalasztották az inváziót, de az a hír járja hogy nem várnak már sokáig! Igaz ez?2013. máj. 5. 21:49
1/4 fotoszintézis válasza:
Rég hallottam a reptoidokról. Nagyon egyszerű faj. Emlékszem mikor viccből elpusztitottuk a fél bolygólyukat. :D Hát igen a régi szép idők... :)
Ha fél áron kapok egy jó embert nagy memóriával jó processzorral sok RAM mal akkol iderendelek egy 3 személyes hadsereget akik legyőzik őket. És igen jönni fognak
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen,az régen volt, de ha nem tudnád, azóta rengeteget fejlődtek! Hatalmas flottáik vannak, láthatatlanná képesek válni, és még az időutazást is kifejlesztették. Arról nem beszélve, hogy bőségesen fel vannak szerelve nukleális és antianyag alapú fegyverekkel! Az energiapajzsuk kitűnő, és több százszor annyian vannak mint az emberiség! A saját csillagrendszerüket már teljesen elfoglalták, most terjeszkednek! És mivel ez a legközelebbi csillagrendszer, mi következünk. Attól félek, nemsokára a fél galaxist is elfoglalják!
2013. máj. 5. 22:07
3/4 anonim válasza:
Komolyan annyiszor olvastam már ezt a Reptoid hülyeséget,hogy elkezdett érdekelni kinek az okos kis fejéből pattan ez ki..untána is nézek!
Ha valakinek van valami infója,megoszthatja velem!
4/4 anonim válasza:
Igen, támadnak..szerintem élvezd ki az életet, mielőtt végleg kipusztítják az emberiséget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!