Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Segitség kintről dörgéseket...

Fotoszintézis kérdése:

Segitség kintről dörgéseket hallok. Lehet hogy elkezdődott a 3. Világháború?

Figyelt kérdés

2013. máj. 2. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én a Marsra menekülök 5 millió évvel ezelőtt a 70-es típusú TARDIS-ommal.. Ugyan is akkor gyönyörű bolygó volt, tele folyókkal, növényekkel, állatokkal, na és persze a dicső marslakókkal. Ők többnyire barátságosak. Mivel a jelenben a bolygójuk lakhatatlan, ezért itt élnek velünk a Földön. Az emberek gyakran látták csészealj alakú űrhajóikat, de sosem bántottak minket. Most viszont ők is menekülnek, mert ők csak néhány millióan vannak, a reptoidok pedig több százszor annyian, mint az emberek. Szóval semmi esélyünk.
2013. máj. 3. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Összefogtak a Muclik és Vuclik a Pomogácsokkal, végünk van, jön a szörnyek éjszakája, és Elvis a cica!
2013. máj. 3. 13:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Egész este az ágy alatt voltam. Aztán gondolom visszavonultak az űrlények mert egyre távolabbról hallottam a hangokat majd majdnem csend lett (egy lada riasztója szólt). 9 től mostanig aludtam amíg fel nem keltett egy dörgés. Lehetséges hogy visszajönnek?
2013. máj. 3. 14:11
 14/18 anonim ***** válasza:
I ja istenem mit tem ooo ezt feltetlenül ki kell írnom facebookra. Szenzácios
2013. máj. 3. 17:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Gyere még vissza értem a tardissal, Doktor! és végig itt voltak, csak esteledik, ezért lassan elmúlik a láthatatlanságuk..mint már mondtam korábban..amúgy a kérdezőt tuti egy agymosott űrlényszemfoggá változtatták..ez a sors vár infenkire..
2013. máj. 3. 17:55
 16/18 Dalek Traak ***** válasza:
Valójában a reptoidok még nem is voltak itt. Ez a támadás csak illúzió volt. kérdező a te agyhullámaidat is befolyásolták, hogy azt hidd, hogy invázió van, pedig valójában nincs is. Ezt még párszor eljátsszák és akkor teljesen leamortizálnak mindenkit a tényleges invázióig. Ez ám a pszichológiai hadviselés!
2013. máj. 4. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Viszont a reptoidok nekem azt mondták, hogy két hónapon belül megérheznek és megkezdik a támadást. Atombomba helyett antianyagbombákat használnak, ami több százszor, ha nem több ezerszer akkorát robban.
2013. máj. 5. 13:18
 18/18 anonim ***** válasza:
De legalább gyorsan vége lesz..
2013. máj. 6. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!