Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek ki fog torni a 3....

Szerintetek ki fog torni a 3. ik vilaghaboru a micisakpa miatt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A Mici a ludas!
2010. aug. 17. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos elkerülhetetlen. Én próbáltam tárgyalni a cilinderesekkel,de durván, arcátlanul elutasítottak. Kénytelen vagyok, alapvető érdekeimet erőszakkal érvényesíteni.Ennek egyetlen módja világméretű fegyveres támadás. Mi micisapkások természetesen győzni fogunk!
2010. aug. 17. 16:17
 3/11 anonim ***** válasza:
az macisapj te hugyagyúelmebeteg állat :D
2010. aug. 17. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
na b@zd+ ez mi volt :D...szóval macisapka :)
2010. aug. 17. 19:49
 5/11 A kérdező kommentje:
a cilindereseknek ehhez semmi kozuk , mi a basebal sapkasok vagyunk
2010. aug. 17. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal!

A cilinderesek azt mondták, hogy felháborította őket a micisapka, mert (szerintük) őket utánozták. A micisapkások ezt megcáfolták, ami a cilindereseknek végképp nem tetszett. Ezért a cilinderesek felbőszültek, és arra gondoltak, hogy kirobbantják a 3. világháborút, mert felháborító, hogy hová fajult a világ, mert a cilinder kiment a divatból!

Legújabb állásmont. Ha érdekel a háború állása, kérdezz bátran!

2010. aug. 17. 21:24
 7/11 A kérdező kommentje:
igen erdekel a haboru allasa varok minden uj fejlemenyt es mi basebal sapkasok a cilinderesek melle allunk hogy vegkepp beszuntethessuk a micisapka oruletet
2010. aug. 18. 09:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Ma reggel kaptam friss hírt:

A cilinderesek kifejlesztettek egy új atombombát, és azzal akarják megsemmisíteni a micisapkásokat. "Ez nem a mi napunk!"- nyilatkozta a micisapkások elnőke. "Rosszul érzem magam, nem tudok harcolni a sereggel!"- siránkozta Mr.Mici.

További hírekkel még ma este pontban 20:00-kor fogok!

2010. aug. 18. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:

A micisapkások nevében tiltakozom az álhírek terjesztése miatt. Győzedelmes seregeink, hatalmas megsemmisítő csapásokat mérve a cilinderes hordák és baseball sapkás csatlósaik denómoralizálodott maradványaira, a végső győzelem küszöbén állnak.

Mr Sapka Won Mici generalissimus

2010. aug. 18. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:
"demoralizálódott"
2010. aug. 18. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!