Szerintetek nagyon menő vagyok, ha minden mondatom végére odabiggyesztek egy XD-t?
Figyelt kérdés
Ettől népszerű leszek?2013. máj. 2. 19:51
41/52 anonim válasza:
OkéJ, bizóm, beneD, sztem hiress ,celebb lszell.HalyraaAÁ!!?
42/52 A kérdező kommentje:
márR csaK edJ celebneveT kelenE nekeM kitallálnI. MintplŐ a feketepákÓ!
2013. máj. 6. 19:29
43/52 anonim válasza:
FU@CK YEAH XXXXDDDDDDDDDDDDDDS XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD.
44/52 anonim válasza:
Lgyenn a celebb nevvedd jani a zsiráF.XDDDDD
45/52 A kérdező kommentje:
FuCkAzSiRáF
2013. máj. 6. 20:47
47/52 A kérdező kommentje:
46 ha eccer celeB leszekY levágatoM a FeJed gillotinnall meee akkoá hátálmám lészXD
2013. máj. 19. 12:55
48/52 anonim válasza:
Kérdező. Ez igy nem jo. Az egyesűlt celeb törtények szerint minden mondtadban minimum 10 "XD"-nek kell lenie. Igy.... "Szevasz juzsőf XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD. Húgy vágy árányum? XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD". Eztet történyt tartasada be és ku*rva nagy celeb leszel ecsééééééééééééééééééééém
49/52 A kérdező kommentje:
Óh XDXDXDXDXDXDXEDXDXDXDXDXDXDXDXD Nehezz dóguk lehöt a cellebekknek XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
2013. máj. 19. 14:25
50/52 A kérdező kommentje:
Eisenmaaaaaaaaaan!!! XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDD
2013. máj. 19. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!