Hogy van a te is fiam bluetooth? Mert én nem vágom:S
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 21:12
2/12 anonim válasza:
Na ezen szakadtam.. XDDD (Ha ti is akkor ne pontozzatok le)
3/12 A kérdező kommentje:
mii? XD de ez vicc??? vagy mi a g3ci?? mongya már meg vki: D
2009. szept. 27. 21:21
4/12 anonim válasza:
Julius Caesar megvan?
Állítólag tudott az ellene készülő merényletről, mert figyelmeztették, hogy óvakodjon a négy "B" betűstől. Több főurát ki is végeztette, de mégis megölték. Ebben közreműködött az egyik szeretőjének fia Brutus is. Állítólag utolsó szavai ezek voltak "Te is fiam, Brutus?"
Mo-n a bluetooth-t "blútúsz"-nak mondjuk. Brutus-blútúsz szójáték.
5/12 A kérdező kommentje:
jaaaaahaaa.thx: D
2009. szept. 27. 21:23
6/12 anonim válasza:
Caesar észrevette, h a fiának vezeték nélküli füllhallgatója van, ekkor mondta:
-Te is fiam Bluetooth?
9/12 anonim válasza:
csatlakoznék a kérdés feltevőjéhez, amennyiben "és ez a vicc?!". de más szempontból, mert én azt hittem, hogy van hozzá tényleg vicc is. ez csak egy sima szóvicc és magam is kitaláltam, ezért reméltem, hogy valami hosszabb és szellemesebb változat is létezik. vénségemre cikinek tűnik nekem, ha valaki nem ismeri a Caesar-hoz fűződő mondást, de tudom, hogy az ilyesmi nem túl jó szemlélet, hiszen az vesse rám az első követ, aki szerint nem bagoly mondja verébnek. nem, még nem vagyok se 80 se 40 se 30... csak ilyen hülyén fogalmazok. :) azt is gondolhatnánk, az az elítélendő, ha azért ítélünk el másokat, mert nem teljesítik egy letűnt kor társadalmi-műveltségi normáit. aztán azt, hogy ne ítélkezz, mert akkor majd feletted sem ítélkeznek. végül is megmarad a generációs különbség, nem értem meg magam a 10 évvel fiatalabbakkal sem... pedig az igazán nem sok, legalábbis ha nem próbálsz összejönni egyel... hát éppen ez az, hogy nagyon is sok az, amikor duplája lesz lassan az életkorod ennek a különbségnek, akkor érzed majd úgy, hogy már milyen öreg vagy, egyre jobban csodálkozva, hogy még mindig vannak nálad is öregebbek, és egyre öregebbek... és fiatalabbak! (ez igazán szégyentelen.) szégyentelen dolog fiatalnak lenni, ha egyszer annyira vágyunk rá, hogy azok legyünk, amik lehettünk volna, mielőtt még azokká lettünk, akik vagyunk... (vajon megért bárki is egy ilyen hosszú mondatot még azelőtt, hogy 10 évvel idősebb lenne? :)) ha van ilyen vicc, valaki beírhatná... mielőtt még megkérdezem! :)
10/12 anonim válasza:
hupsz ezt egy kicsit túlzásba vittem... na mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!