Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bluetooth-t wi-fin keresztül...

Bluetooth-t wi-fin keresztül hogyan tudom átküldeni spanomnak Samsungon?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
ez már szánalmas -.-'
2011. márc. 20. 16:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, az a becenevem.
2011. márc. 20. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
jólvan "vicces"gyerek
2011. márc. 20. 20:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Honnan tudod a középső nevem?
2011. márc. 20. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
A Marsról tudom mert ott találkoztunk volt tavaly Dec.36án.
2011. márc. 21. 09:08
 6/10 2xSü ***** válasza:

A wifi és a bluetooth is egy vezeték nélküli - értsd: rádiójelek útján történő - kommunikációt leíró szabvány. Benne van többek között például az, hogy milyen frekvencián történik a kommunikáció, hogyan azonosítják egymást az eszközök, milyen formátumban áramolnak az adatok.

A két - általad alig ismert - idegen szó, tehát egy adattovábbítási módot jelent. Amit kérdezel, az nagyjából olyan, mintha azt kérdeznéd, hogyan lehet „postai levelezést” feladni csekkbefizetésen keresztül.

A helyes kérdésed: Lehet-e fájlokat átküldeni két olyan telefon között, amiben az egyik csak wifi, a másik csak bluetooth kommunikációra képes. A rövid válasz: nem. Már csak azért sem, mert teljesen más rádiófrekvencián működik. (Rádión sem lehet befogni a TV adást.) Persze ennél bonyolultabb a dolog. A hosszú válasz: persze minden megoldható megfelelő eszközök segítségével. Pl. biztos meg lehet oldani megfelelő eszközökkel, hogy árammal menjen a gáztűzhely. A legegyszerűbb módja egy internet kapcsolattal és bluetooth-al rendelkező számítógép közbeiktatása. A bluetooth-on keresztül elküldöd a megfelelő adatokat a számítógépre, onnan fel az internetre, amit a wifi-s telefon már ugye el tud érni. Szintén jó megoldás, ha mindkét telefonhoz van adatkábel. Ebben az esetben mindkettő tud oda-vissza kommunikálni a számítógéppel.

Persze az sem mindegy, mit küldesz. Amit küldesz, azt ismernie kell a fogadó telefonnak is. Pl. képet, csengőhangot biztosan lehet így küldeni. Játékokat, alkalmazásokat már nem biztos.

Amúgy szerintem egyszerűbb, ha a barátod nem tőled kapja a dolgokat, hanem a netről szedi le. Nem tudom miről van szó, de amit küldenél, az a te telefonodra is rákerült valahogy, nem igaz?

Egy tanács: Csak akkor kérdezz, ha eleget olvastál. A kérdésed jogosan tekinthető nettó baromságnak. Egyrészt ott a google, érdemes lett volna utánaolvasni, hogy mit takar az a két szó, hogy wifi és bluetooth. Másrészt érdemes az általad jól ismert helyzetet leírni. (Van két telefon, az egyik azt tudja a másik ezt, ezt szeretném…) A kérdéseddel az a baj, hogy feltételezel, hogy tudod mit jelent a két szó, és mi a megoldás a felmerült problémára.

2011. márc. 21. 10:32
 7/10 A kérdező kommentje:

10:32

Ez a kérdés a humor kategóriában van. Ha ezt komolyan kérdeztem volna másik kategóriába raktam volna.

Amúgy amit leírtál már réges-rég tudom.

2011. márc. 21. 21:28
 8/10 2xSü ***** válasza:

@Kérdező:

1. Te igen, de más nem biztos. Tudom miért van a humor kategóriában, de az eredeti kérdés eltűnt, és úgy gondoltam, nem árt senkinek, ha egy normális választ kap. Másnak is lehet ilyen jellegű kérdése, rákeres, és lát itt egy választ. (Nem biztos, hogy nézi, milyen kategóriában van.)

2. Ergo olyan kérdést tettél fel, amelyre tudod a választ. Ez remek példája, hogyan lehet félrehasználni egy oldalt. Röviden: szemét, felesleges, használhatatlan, kacat. Sokkal jobban az, mint amennyi „humor” van benne.

2011. márc. 22. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy tudod átküldeni, mint én tegnap a barátnőmnek a laptopomat, és 3 db írható DVD-t sms-ben. :D
2011. márc. 22. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
küldtem 1 sms-t telefonnal együtt...fájhatoot valakine? :S
2011. márc. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!