Ha egy szív kettőt csattan túrás előtt, akkor egy fióknak hány gyereke lehet?
Ez most hogy jön ide ?
Nyilvánvaló, hogy nem az ebihal vezette a traktort, hanem a nyúl !
ezbeteg X"DD
a kérdésedre válaszolva nyilvánvaló h 135 a köbön
Jó lenne, ha nem jönnél ide, és nem terjesztenéd tovább a hülyeségeidet. Az ebihal hogy vezetne traktort? Állandóan csak fújod itt az orrod, mint valami lármázó törpeharcsa, ahelyett, hogy még észre se vehetnéd, miket szívnak itt fel magukról a halálsodrók! Úgyhogy gondolkozz el kismacskaként a sötétítőtornyokról, mert így sose fogok szexelni veled, bármennyire is toporogsz a villamoson!
Bocsi, nem akartalak lefújni, de ezt egyszerűen nem bírtam ki már máshogy, csak nyelvkönyvekkel!
Legdurvább kérdés eddig. De Einstein relativitását számolva szív = x, fiók = y
x+y-54+45
~24-25 gyereke lehet.
De ha nem Einstein relativitását alkalmazzuk, hanem a Murphy féle elméletet akkor a kreatív sík egy egész, és 15.
A többit most nem venném át! :))
Hogy lehetne már 24-25 gyereke? gondolj csak bele ! Ha most én fogok egy órát megkenem mustároslekvárral, és földhöz vágom, kiszalad belőle két szép gondolat. De hol látsz te ott madárijesztőt ???
Egyébként nem vagyok beteg, már meggyógyultam csak nagyon szeretem rágcsálni a szúnyogbeles CD-ket némi függöny esszenciával !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!