Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tud valakï ócsó disznót,...

Tud valakï ócsó disznót, ingyen?

Figyelt kérdés
az az igasság hogy kéne disznó ócsón!

#isnth
2013. ápr. 26. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
A teszkóba vót tegnap, ha siecc még lehet, hogy tanász. Furikot vigyé!!
2013. ápr. 26. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:

hát én falun lakom, ércsöd meg!

nem tok teszkóba menni, legalább 1 nap traktor járó fõd.

Neked nincs eladó ócsó disznó, ingyen?

2013. ápr. 26. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ócsó csak pézé van, meg nem is itt. Ingyé biztos nincs, ne is álmoggyá.
2013. ápr. 26. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Hallod é? Ha falun lakó kimész az erdőbe, oszt fogsz vaddisznót. Értötted embör? Ha vézna ügyetlen vagyó, akkó mög fogjá sünöt. Az is disznyó. Értötted embör? Aztán vigyé zseplámpát is mee sütét van ám ilyenkó odakünn az erdőbe. Csuhaly. Indullyá de izibe. Értötted é, amit neköd mondám?

/Azt a kéttő pontos ibötűt mög hogy írod té? Osszad má mög velem lögyészives./

2013. ápr. 26. 21:29
 5/8 A kérdező kommentje:

hát neköm koca kéne, ócsón, ami nem tú drága és ingyé van.

a ï betüt meg ugy irom hogy a Csányi Zolitó vettem egy olyan telefon készüléköt, aminek a hâtulján van egy alma, oszt azon több bötü van, ércsöd má meg!

2013. ápr. 26. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Aztán ezt az almafont csak attú az ombrétű lehet biznicőni? Jó hangzik ez a gyümőcsös telekommünikácijós eszköz. Add má mög ennek az embörnek a számát ha mögkérhetlek. Amúgy ez az almás fon nem túl sok píz? Cseréni is tunnék érte mongyuk égy rotácijós kapát, vagy égy hátipermötözőt. Szerinted mit szóna hozzá? Jujj, rápillantám a tácán az órára látám hogy későre jár az idő. Ihaly bújok beja dunna alá. Jóiccakát, kedves barátim, polgártársak, Béjá asszony.
2013. ápr. 27. 02:01
 7/8 A kérdező kommentje:

én 8 disznó é' vettem, itt a disznó a fizetö esZköz. ezé kell disznó olcsòn ami ingyé van me nincs disznóm amivel vehetnék sertést, há fogjad má föl!

van nèki csomagolàsa is valami ifon 5, vagy mi vān rája viggesztve.

2013. ápr. 27. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ingyén csak lópikulátot tudok adni, de annak is vóna egykét ezüsttallírnyi szállítási díja.
2016. ápr. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!