Be tudnátok linkelni azt a humoros igazolást, amin az van, hogy "A gyerek nem tud suliba menni, mert levágjuk a disznót" vagy vmi ilyesmi? Sok viccoldalon láttam egy időben de most nem találom.
Figyelt kérdés
Előre is köszi2013. ápr. 25. 21:51
1/4 anonim válasza:
<a href='a gyerek nem tud suliba menni mert levágjuk a disznót vagy vmi ilyesmi'> </a>
2/4 anonim válasza:
Kedves Tanító Néni!
Gyermekem, Pistike a mai napon nem tud részt venni a dolgozatíráson, mert a disznó elszabadult.
Végigkergettük a falun, elől a böllér, aztán Papa, a Mama, végül én.
Amikor utolértük, a Pisti mutató ujja eltörött és most már soha többé nem tud házi feladatot írni.
Tisztelettel:
Az anyukám.
ui.:
A disznót végül sikerült levágni, de a nagymamám izgalmában infarktust kapott, így Pisti holnap sem tud iskolába menni.
3/4 anonim válasza:
Én olyat tudok hogy "ellik a tehén és nem tud menni a gyerek suliba" :-)
4/4 A kérdező kommentje:
De ebben az volt a vicces, hogy úgy volt írva, mintha a gyereket vágnák, aki disznó... :D
2013. aug. 7. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!