Baj van az életemmel! Hogy javíthatom ki?
Figyelt kérdés
Tegnap mikor jöttem haza észrevettem, hogy a szomszéd kerítése textúra hibás. Probáltam a PC-s és az Xbox-os változatot is, de mind a kettőnél jelentkezett ez a probléma. Nem tudjátok, hogy lesz-e a közeljövőben olyan patch ami kijavítja ezt a bugot?
UI: A PC-s eredeti; az Xbox-os tört.
2013. ápr. 23. 06:45
1/6 anonim válasza:
nyugodj meg, nem veled van a baj. ha jól sejtem a szomszéd xbox-ot használ, azzal lehet probléma. anno én is jártam úgy, hogy a szomszédom közölte velem, hogy amikor sétálok, akkor úgy látja, hogy belaggolok. kiderült azért, mert az xbox-om nagyon felmelegedett. kitisztíttatuk szakemberrel, full poros volt, azóta fix 70 fps-el sétálok a szomszédom mérései alapján.
2/6 anonim válasza:
Venned kéne újjabb videokártyát. Lehet hogy az élet grafikája már frissített változat, ezért probléma a megjelenítése.
3/6 A kérdező kommentje:
i7 3770k procim, 32GB ram, gtx 670 videókarim van, directX 11, windows 7... Haveromnak ugyan ez van (csak 16GB a ramja) és nála nem jelentkezett ez a probléma...
2013. ápr. 23. 15:36
4/6 anonim válasza:
ez semmi!
én egyszer ugy ettem hamburgert hogy nem mozgott a szám!
meg egyszer haverom beragadt a fal és egy szék közê.
volt hogy ugy száltam be a kocsiba hogy kisem nyitottam az ajtaját.
5/6 anonim válasza:
PCnél.. Start menü/Felhasználóváltás
Szomszéd fiók
kerites.png tömörít tex.fájllá
Jaj.. elárultam, hogy lehet más életét játszani
6/6 anonim válasza:
Lépjél ki, lépjél vissza, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!