Ha most elindulnék a Dagobah rendszerbe távolsági busszal, mikor érnék oda? Mennyibe fájna a jegy?
2013. ápr. 22. 23:55
1/5 anonim válasza:
változó. van expressz járat is, ami autópályán közlekedik, erre ugye május 1-jétől érvényes a kiegészítőjegy, illetve van, amelyik minden faluban, városban, csillagon megáll. ez viszont hosszabb, tehát nem tudni, hogy a hosszabb, vagy a kiegészítőjegyes a drágább. ha jól tudom a volánbusz és a tisza volán közlekedteti a járatokat, náluk érdemes érdeklődni.
2/5 anonim válasza:
szerintem egy bő félóra... de Yoda meghalt(én temettem)úgyhogy nem érdemes oda menned. egy nagy kupac sár az egész. menj inkább az Endorra(ott élnek az ewokok) vagy a Naboo-ra(naon szééép) esetleg a Tatooinra. azok jobbak
3/5 A kérdező kommentje:
2ik!
De oda többe kerül a jegy, nem?
Most mit csináljak? Vegyek fel uzsorakölcsönt?
És amúgy is! A Tatooineen nagyon meleg van, oda nem biztos hogy szívesen mennék.
2013. ápr. 23. 18:10
4/5 anonim válasza:
Innen nem tudsz expressz járattal menni, mert a Vogonok még nem építették meg a hiperűr-bekötőutat a Föld helyére. Sima járattal meg nagyon lassú lenne, Jake Sully is 5 év, 9 hónap és 22 napot utazott a szomszédba, az Alfa Centaurira.
5/5 anonim válasza:
A Naboora és hasonlókra csak egy arannyal több a jegy(én tudom,már mentem oda) vagy ha 1. osztályon akarsz utazni akkor kettővel.nem vegyél fel uzsorakölcsönt,hanem fogadj valakivel egy jegyben valamelyik fogatra. tuti nyerni fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!