Múltkor volt egy 60 as és egy 40 -es tábla kb 30 méterre egymástól! Az nagy baj ha összeadtam az az 100 ra jött ki, és annyival mentem, az nagy baj?
Figyelt kérdés
Mert nemértettem a rendőrt mi a baja,talán nem tud számolni,hogy 40+60=100!!!! táblákat végül is egymástól kb 150 méterre helyezhetnék ki,törvény szerint.2013. ápr. 22. 23:09
1/6 anonim válasza:
Kifelejtetted, hogy te esetleg mérföld/órában, vagy km/másodpercben értelmezted a táblát.
Ne unatkozz már ennyire.
A kérdés színvonalából ítélve, te eddig legfeljebb az NFS-ben mentél 100-al.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi 1/2 bocsi ha traffi észrevette volna!!!!
2013. ápr. 22. 23:17
3/6 anonim válasza:
Na remélem te sem ülsz soha valóban autóba!
4/6 anonim válasza:
Én a helyedben kivonnám a 60-ból a 40-et, és annyival tekerném a biciklit.☺
5/6 anonim válasza:
A számokra gondolsz a tányérban? Az csak a biciklisekre meg a gördeszkásokra vonatkozik.
6/6 anonim válasza:
ha gyalogos lettél volna, akkor osztani kellett volna, ha vadászgéppel, akkor szorozni, ha autóval akkor összeadni, ha biciklivel, akkor kivonni. ez a hivatalos kresz szabály. tehát valóban a rendőr tudta rosszul. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!