Hogyan trollkodnátok a tesótokkal, amíg ő skypeon beszélget a haverjaival?
Figyelt kérdés
A kocka haverjaival LOLozik állandóan, közben mikrofonon kommunikálnak. Valamit trollkodnék, de nincs ötletem :( Srácról van szó, és én is jóban vagyok a haverjaival.2013. ápr. 19. 16:28
1/4 anonim válasza:
ronts be a szobájába max hangerőn elindítva egy jusztin bíber számot, és nyomd a mikrofonnak a hangszórót, amíg le nem üt a bátyád
2/4 anonim válasza:
ordítsd el magad hogy drágám, a lábatörött nagyanyád vagyok, itt ülök a budin és nemtom kitörölni a senekem, segítenél kicsipogácsám ?
3/4 anonim válasza:
ahogy a mondás is tartja: "A pénisznek nincs szaga!" ugyebár.
4/4 anonim válasza:
Kintről kiabáld a nevét és hogy Már megint a szobámban hagytad a piszkos gatyád meg a büdös zoknid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!