Megmarad a szuper-erőm ha kriptonit közelébe megyek vagy elmegy? (esetleg visszanyerem?)
Figyelt kérdés
Iskolával megyünk kő kiállításra és valószínű kriptonit is lesz.2013. ápr. 10. 11:56
11/15 anonim válasza:
Amig a kozeleben tartozkodsz addig a kriptoni kepessegeid szünetelnek es rossz lesz a kozerzeted is...
De van egy modszer amivel mindez kiküszöbölhető..
Veszel egy 60 cm hosszu cipofuzot a tescoban csak 190 ft 2 darab..a masodik jo lesz a kovi alkalomra.
Na szoval egy kriptonitra rakötöd a cipofuzo egyik veget es ovatosan felnyomod az anuszodba ugy hogy a cipofűző kint maradjon..
A kilogo darabbal pedig el kell kötni a herezacskodat de eleg erosen hogy szepen elliluljon..
Ezt egy 2-3 nappal a kiallitas elott hogy a szervezeted ki tudja dolgozni az immunitasodat a kriptonitra..
es csak anyukad segithet benne hiszen o is kriptoni..
Ha tenyleg te vagy superman akkor bocsi xD
12/15 Dalek Traak válasza:
A dalekanium semlegesít minden sugárzást amit a kriptonit kibocsát, így semmi nem történik. De mivel te nem vagy dalek, ezért nincs dalekaniumod és szerezni sem tudsz.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az értelmes válaszokat.
2013. ápr. 11. 10:49
14/15 anonim válasza:
én pont tegnap vettem a celi piacon egy ilyen dalekaniumod,épp arra gondoltam,hogy még bármire is jó lehet,hát tessék......351 FT-re lealkudtam így neked adom 500-ér.nos?jöhet?
15/15 A kérdező kommentje:
Kösz, már megoldottam. Nem mentem el végül, inkább nem kockáztattam.
2013. ápr. 13. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!