Másra nem lehet költeni a túróra pénzt?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom egy műhelyben dolgozik, és elég sokszor benn kell maradnia dolgozni, ha sok munka torlódik össze. Szeréncsére a főnöke jó ember, és kap ilyenkor túróra pénzt. Neki ez nem gond, mert szereti, de én nem. Most mehetnék én is hozzájuk dolgozni, ezért kérem, hogy én vehetek-e inkább mondjuk virslit a pénzből, vagy csípős debrecenit, vagy kizárólag tejterméket lehet vásárolni érte?2013. ápr. 6. 23:17
1/8 anonim válasza:
Szal azt nem irtad el, es tenyleg turora kap penzt..? (Nem tulora?) xD
4/8 anonim válasza:
Nem vehetsz mást,a borravalóból is csak bort lehet venni!
5/8 anonim válasza:
Uraim! Vannak szabályok, be kéne tartani őket!
Túróra pénzt csakis túróra! Egyszer nagyot gondoltam, és hát túró helyett tejfölt vettem. Tejtermék, tejtermék. Aha, csakhogy ez nem így működik. Jövőhéten megyek Fővárosi Túróságra (vagy Fővárosi Ítélőtábla, ahogy tetszik), mert elvileg csalást követtem el. Nem éri meg szórakozni...
6/8 anonim válasza:
Max amit tehetsz az az, hogy nem zsíros vagy félzsíros túrót veszel, hanem zsírszegényt, attól legalább nem hízol.
7/8 anonim válasza:
A Humor kategóriában az egyetlen humoros kérdés!!!
8/8 anonim válasza:
Tanulj meg írni helyesen te gyökér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!