Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hány fokos az uborka és a...

Leo Taxil kérdése:

Hány fokos az uborka és a banán optimális görbületi íve?

Figyelt kérdés
Csak mert nem szeretnék túl egyenes, vagy túl görbe terméket venni. Ki tudja mi bajom lehet tőlük... Na meg aztán az únió is megmondja...

2013. márc. 25. 13:38
 1/8 anonim válasza:
100%
12,5°
2013. márc. 25. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az, az Uniót kell megkérdezni, mik az erre vonatkozó irányelvek. hogy mire szabványos lesz, megszokd a megfelelőt, így számodra zökkenőmentes lesz az átállás.
2013. márc. 25. 14:17
 3/8 1Roberto1 ***** válasza:
17%

Ez most komoly ?: ) azt hiszed hogy az ételek alakja miatt lehet valami bajod?: D kicsit fura emberek vannak akik nem gondolkoznak normálisan te is eltúlzod a hülyeséget mindent szinten kell tartani te meg lebutítod magad ezzel.

Amúgy meg mérd meg milyen fokba van azt ennyi.

2013. márc. 25. 14:30
 4/8 1Roberto1 ***** válasza:
39%
JAAAAA hogy a humor rovatba írtad oks bocsánat :)
2013. márc. 25. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A pontos rádiusza kb. 140mm.

Az esési szöge az olyan 4,76 fok.

Na most ha felszorzod a négyzetre, majd az átlókat levonod, egy banánnak kb. 127,8 grammot kell nyomnia. Ha kevesebb valószínűleg hamisított, ha több akkor lehet az arabok teletömték plutóniummal, hogy majd rádobhassanak a szomszéd házára mikor elég lesz a szervezetedben. Ezekre figyelj oda, remélem segítettem :)

2013. márc. 25. 14:35
 6/8 fery66 ***** válasza:

A görbületi Ívet "rádiusz"-ban mérik.

A görbületet körré egészítve,hány mm,cm,m,col stb. a sugara!

NEM fok!

2013. márc. 26. 17:10
 7/8 Wadmalac ***** válasza:
Nem tudom, de amerikai szabvány szerint pont fel kell feküdnie egy amcsi focilabdán.
2013. márc. 27. 13:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, most már sokkal céltudatosabban fogok vásárolni! És végre azt is tudom, hogy mibe mérik a görbületi ívet. Amúgy félig-meddig viccnek szántam.

(Eredetileg úgy emlékszem, nem a humorba raktam, hanem a konyhai praktikákba vagy micsodába. Lehet átrakták.)

2013. ápr. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!