Hány fokos az uborka és a banán optimális görbületi íve?
Ez most komoly ?: ) azt hiszed hogy az ételek alakja miatt lehet valami bajod?: D kicsit fura emberek vannak akik nem gondolkoznak normálisan te is eltúlzod a hülyeséget mindent szinten kell tartani te meg lebutítod magad ezzel.
Amúgy meg mérd meg milyen fokba van azt ennyi.
A pontos rádiusza kb. 140mm.
Az esési szöge az olyan 4,76 fok.
Na most ha felszorzod a négyzetre, majd az átlókat levonod, egy banánnak kb. 127,8 grammot kell nyomnia. Ha kevesebb valószínűleg hamisított, ha több akkor lehet az arabok teletömték plutóniummal, hogy majd rádobhassanak a szomszéd házára mikor elég lesz a szervezetedben. Ezekre figyelj oda, remélem segítettem :)
A görbületi Ívet "rádiusz"-ban mérik.
A görbületet körré egészítve,hány mm,cm,m,col stb. a sugara!
NEM fok!
Köszönöm a válaszokat, most már sokkal céltudatosabban fogok vásárolni! És végre azt is tudom, hogy mibe mérik a görbületi ívet. Amúgy félig-meddig viccnek szántam.
(Eredetileg úgy emlékszem, nem a humorba raktam, hanem a konyhai praktikákba vagy micsodába. Lehet átrakták.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!