Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Belefingottam a mikrofonba,...

Belefingottam a mikrofonba, de nem történt semmi, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom azt mondta, fingjak bele a mikrofonba, és attól sokkal jobb lesz, de nem történt semmi, mit tegyek? Szerintetek átvert? Egy hűtőrácsot is próbálgattam közben a nyakamba akasztani egy bálamadzaggal, meg direkt egy elromlott, barack-lekvárral bekent termosztáton álltam, hogy ne legyen semmi gond belőle, és nem történt semmi.

#kecske #termosztát #barackoslekvár #jómódúelőember
2013. márc. 23. 01:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

És esetleg azt a módszert próbáltad hogy a lekvár megszáradása ellen oda raksz mellé egy sállal körbetekert hősugárzót? Ha 1200 wattosat választasz, figyelj oda hogy mikor megveszed, hagyj az üzletben egy pokolgépet hogy eltűntesd a bozonyítékokat.

Ha ez nem válna be, csak a seggcsere marad, mert akkor a te segged nem kompatibilis a mikrofonnal. Vaterán nézz körül ki árul használt valagat. Sok sikert hozzá.

2013. ápr. 30. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
1969 jul 20-án az emberiség egy különleges esemény szemtanúja lehetett, amikor is elöször lépett ember egy vajas kenyér felszinére szándékosan, de válaszom nem az õ történetét meséli el...
2013. ápr. 30. 23:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát két hónapon belül amúgy is kitör a nukleális világháború, s a Föld nevű bolygó lakhatatlanná válik. Az egész természet elpusztul, mindenhol nukleális sugárzás lesz, s az ózonréteg kritikusan meggyengül. Ez van, az emberiség folyamatosan harcol a saját fajtája ellen, s ezzel a szülőbolygóját is tönkreteszi.

War, war never changes.

2013. máj. 2. 19:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy hogyha körömlakkot kenek a végbélnyílásomra, és a hálózatba dugott elvágott telefontöltőkábelt az aranyeremhez érintem, minden oké, szóval már nem kell keresni megoldást, remélem mindenkinek segíthettem!
2013. máj. 2. 20:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért még adok egy jótanácsot:

A helybe rögzítéshez használd a legerősebb szigszalagot amit találsz 1.000.000.000.000.000 fényéven belül!

2013. máj. 2. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Szrjá' elefántot!
2013. máj. 2. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!