Belefingottam a mikrofonba, de nem történt semmi, mit tegyek?
a hűtőrács maradhat!
A teendők:
dugd fel a seggedbe a mikrofont amilyen mèlyen csak tudod, majd húzd ki (felőlem bent is hagyhatod) és menj ki az utcára meginterjúvolni az embereket egy adott témáról. Esetleg még annyi, ha finganod kell vidd magaddal a termosztátot is, netán ha összefosnád magad legyen hova
Borzalmas emberek vannak, nem értékelik a művészetet!! :S Az ilyenektől legszívesebben elvenném a szemcseppet és rákenném a nutellás kenyérre, az órájából meg kivenném az elemet, hogy azzal törjem be a tévéképernyőmet.
Egyébként az lehetett a gond, hogy hagytad megszáradni a baracklekvárt a termosztáton, máskor cseppents rá bár csepp motorolajat, biztos ami biztos. Esetleg gargalizálj közben kacskazsírral, fél lábon, a konyhaszekrény tetején. Akkor nem lesz belőle semmi gond, ez tuti tipp! ;D
Majd meséld el mi történt!
Kedves utolsó! Köszönöm a segítséget! Még az is hozzájárult pluszban a sikeremhez, hogy betyárkörtét szüreteltem tavaj, meg kevés volt, ezért elmentünk haverokkal mezgerélni, amiből idén jó pálinkát főztünk, beleöntöttem a keringetőszivattyúba és onnan locsoltam mindenkire aki bögrét viselt sapka gyanánt (nagy itt a vihar, borsodban).
A tepsi épségemet megőriztem, és megkaptam a hűtőrácsnyalogató-díjat is, úgyhogy minden rendben van!!! KÖSZÖNÖM!
"nagy itt a vihar, borsodban"
A homály nagy, komám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!