Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » El akarom varázsolni a pénztár...

El akarom varázsolni a pénztárcám, hogy mindig legyen benne pénz, hogy kell?

Figyelt kérdés
már nem tudok hova fordulni, nagyon súlyt a pénztelenség, úgyhogy nagyon fontolóra vettem ezt a mágiás dolgot.. Azt szeretném hogy valahogy el varázsolni a pénztárcám, hogy amikor fizetésre kerül a sor, mindig benne legyen a pontosan annyi összeg ami kell! Na tippeket kérek:)

2013. márc. 21. 08:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én évekkel ezelőtt hallottam erről a mágiáról, először nem hittem benne, de aztán gondoltam : mit veszíthetek, ha kipróbálom?!... SEMMIT!... :-D

1./ Végy egy papírpénzt (minél nagyobb címletű, annál jobb), amihez ezután SOHA nem fogsz hozzányúlni, elkölteni TILOS!...

2./ Tedd magad elé, és a jobb felső sarkát háromszög alakban (mint egy szamárfül) hajtsd be... (A jobb felső sarok így a papírpénz közepére hajtódott.)

3./ Most hajtsd félbe a pénzt (a háromszög a papírpénz belsejébe kerül)...

4./ A papírpénz bal felső sarkát háromszögben hajtsd rá a hajtogatott háromszögre... (Most egy háromszögre hajtogatott pénz van előtted.)

5./ Ezután a háromszög felső sarkát hajtsd a bal alsó sarokhoz (ezzel egy kisebb háromszöget kapsz)...

6./ Ezt a papírpénz-háromszöget tedd be a pénztárcádba (csúcsával felfelé!) és ezután vigyázz rá, lehetőleg ne költsd el...

KÉSZ!... :-))

Nos, én ezt évekkel ezelőtt megcsináltam és TÉNYLEG, azóta soha nem fogy ki a pénz a pénztárcámból, pedig előtte ez elég gyakori volt nálam!...

Azt nem állítom, hogy "mindig annyi lesz benne, amennyi épp szükséges", hanem az várható, hogy nem fogy ki a pénz a tárcádból...

Ja, és még fontos : ez nem egyik napról a másikra működik, hanem kell hozzá pár hét, úgyhogy legyél türelmes!...

2013. márc. 21. 23:25
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Fesd le a homlokodat tehén tejjel és egy napig órdibáld hogy hakuna matata,útána menj el dr.szöszihez és ott kapsz egy térképet.Ha meg van a térkép akkkor menj el az arénába(pláza) és ott van egy sushi étterem.Ott van egy kaka nevű hal aki megoldja a problémádat ha oda adod neki a térképed.
2013. márc. 23. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!