Ha Jézust vízbe folytották volna, akkor most akvárium lenne a templomoktetején?
1.Jézussal pontosan az történt amiről az ószövetségi próféták előre írnak.Tudni lehet hogy Jézusnak így kellett meghalnia.Ezért nem is fojthatták volna vízbe, mert azt az angyalok nem engedték volna.Pontosan a mennyei Atya akarata történt meg azon a napon.Az,hogy Jézus meghalt az emberiség bűneiért.Kereszthalált halt.A prófécia kínhalálról szól és keresztfáról.A vízbe fojtás nem kínhalál.A kínhalál több órán át tartó erőteljes szenvedés eredményeképpen következik be.
Jézus szeret minden embert,ezért halt meg értünk.
Minden isteni hatalma megvolt hogy megakadályozza az egészet.Ez a hatalom és isteni erő amellyel a betegeket gyógyította előzőleg végig az Övé volt s önként mondott le róla, hogy az Atya akarata legyen meg és megölhessék Őt.
Tehát ha tényleg ártatlan volt a kérdésed akkor íme a válasz.
Ha gunyoros volt akkor kérlek ezen a területen inkább tisztelettel légy, mert Jézus Téged is megmenthet a pokoltól.
1964.
"Ha gunyoros volt akkor kérlek ezen a területen inkább tisztelettel légy, mert Jézus Téged is megmenthet a pokoltól."
Majd mi is abbahagyjuk a gúnyolódást, ha ti is a cenzúrúzást és a hittérítést (mind a békéset, mind az erőszakosat).
Azt írtam hogy "inkább légy tisztelettel" szerintem nem hittérítés.Az hogy ha valaki nem hisz Jézusban az ő dolga, magánügye.De nem kell gúnyolni, sérteni Őt.Ha nem olvastad a biblia beszámolóit Jézusról,akkor nem ismered Őt.Ha meg nem ismerünk valakit akkor hogyan mondhatnánk véleményt róla.
Nézzünk egy példát:
Nem ismerlek Téged, ezért nem tudom hogy milyen ember vagy valójában.Nem tudhatom a természetedet, hogy miket szeretsz,avagy nem,dohányzol e, kávézol e, milyen a külsőd,milyen a belsőd,milyen dolgok történtek veled gyerekkorodban.Még azt sem hogy fiú vagy e vagy lány,hány éves stb.Ezért nem mondok rólad véleményt.Nincs mire alapozni a véleményemet.
Mi lett volna, ha karoba huzzàk?
Hol hordanàk a keresztények most a relikviàkat? :D
Kedves legutóbbi hozzászóló!
Gondolom provokáció akart lenni.
Hmm...Jézus vajon mit tenne?
Azt írja hogy szeresd az ellenségedet.
Hát akkor én most szeretettel gondolok rád.
Egyébként tényleg nem jó a humor kategória,mert ezzel a témával nem érdemes, és nem szabad viccelődni.
Ezért írtam a tiszteletről.Az Isten tiszteletéről.
Nem árt ha az embertársainkat is tiszteljük.
Van egy nagyszerű mondás:Tegyél úgy az emberekkel,ahogyan szeretnéd hogy veled tegyenek!
Továbbá:Tegyél úgy Istennel,ahogyan szeretnéd hogy veled tegyen Isten.
"Tegyél úgy az emberekkel,ahogyan szeretnéd hogy veled tegyenek!" erre nagyszerü példa az inkvizicio...
egyébként ez a humor rovat, szoval semmi sem tabu, ha vallàsszabadsàg van akkor humorszabadsàg is.
Külömben is te milyen jogon itélkezel embertàrsaid felett??
Az inkvizíció elkövetői mostanság éppen ropogósra sülnek a pokolban.Semmi közük nem volt a valódi keresztényekhez,sem Jézushoz.Hamis vallás.Gondolom olvastál már ilyesmiről.
Hát Micimackó és Isten között ilyen párhuzamot vonni....??
Mintha Téged együtt emlegetnénk egy varangyos békával.
Persze csak úgy tréfásan mert ugye ez itt a humor oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!