Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha Jézust vízbe folytották...

Ha Jézust vízbe folytották volna, akkor most akvárium lenne a templomoktetején?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 15:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Ó te jóég :D
2009. szept. 15. 15:19
 2/26 anonim ***** válasza:
55%

Hasonló dolgokon már én is elgondolkoztam, mint pl. egy olyan jelképet hordanak egy csomóan a nyakukban meg ugye ahogy te is mondtad a templomok tetején is az van amivel ugye megölték Jézust. Nekem ez elég morbid.. Mert ha pl. valakit guillotine-nal ölnek meg akkor egy mini guillotine-t szorongatok imádkozás közben??? Elég furcsa lenne.

Amúgy értem én, hogy humor kategória, de nem találtam viccesnek. Pedig egyáltalán nem vagyok hívő, szóval nem emiatt.

2009. szept. 15. 15:23
 3/26 anonim ***** válasza:
33%
Ha lepontozol akkor sem találom viccesnek...
2009. szept. 15. 15:35
 4/26 anonim ***** válasza:
52%

1.: Tanulj meg helyesen írni!

2.: Tiszteld a másik ember meggyőződését, hitét!

2009. szept. 15. 15:43
 5/26 anonim ***** válasza:
34%

1.: Tanulj meg helyesen írni!

Ezt más is megtehetné, és itt nem rád célzok.

2.: Tiszteld a másik ember meggyőződését, hitét!

Mi van? Ez a "Humor" kategória. És igaza van. Ha vízbe folytják, akkor bizony valami vízhez köthető lenne a jelképük. Vagy a pentagram, ami a kereszténység eredeti jelképe.

Amúgy minek tiszteljük őket? Ők sem tisztelik azokat, akik nem keresztények, sőt... És mit tiszteljünk azokban, akik a világ legtöbb bűnét kővették el? És amúgy is, minek jössz ide, ha csak reklamálni tudsz?

Majd akkor lesz okod ezt beírni, ha a nagy keresztények nem nyomulnak annyira minden területen, hogy megkapják az irányítást. Kezdhetnétek ott, hogy nem jelentitek az összes veletek nem egyetértő kérdést, és "Valláskritika" összes kérdését.

2009. szept. 15. 15:50
 6/26 anonim ***** válasza:
77%
helyesírásból nálam egyes!
2009. szept. 15. 16:19
 7/26 anonim ***** válasza:
61%
Kedves 15:50-es! Én tiszteletben tartom más meggyőződését, tehát nem csúfolódok az ateizmus, buddhizmus, avagy a zsidóság jelképeivel, semmilyen körülmények között! Legyen szép a napod, Isten áldjon! a keresztény válaszoló
2009. szept. 15. 16:25
 8/26 anonim ***** válasza:
53%
Lehet víz hullámok lennének :D
2009. szept. 15. 16:33
 9/26 anonim ***** válasza:
42%
Biztos...
2009. szept. 16. 18:43
 10/26 anonim ***** válasza:
35%

Egy gondolatbánt engemet

A húgom kikészíti az idegeimet XD

2009. szept. 16. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!