Ha Jézust vízbe folytották volna, akkor most akvárium lenne a templomoktetején?
Hasonló dolgokon már én is elgondolkoztam, mint pl. egy olyan jelképet hordanak egy csomóan a nyakukban meg ugye ahogy te is mondtad a templomok tetején is az van amivel ugye megölték Jézust. Nekem ez elég morbid.. Mert ha pl. valakit guillotine-nal ölnek meg akkor egy mini guillotine-t szorongatok imádkozás közben??? Elég furcsa lenne.
Amúgy értem én, hogy humor kategória, de nem találtam viccesnek. Pedig egyáltalán nem vagyok hívő, szóval nem emiatt.
1.: Tanulj meg helyesen írni!
2.: Tiszteld a másik ember meggyőződését, hitét!
1.: Tanulj meg helyesen írni!
Ezt más is megtehetné, és itt nem rád célzok.
2.: Tiszteld a másik ember meggyőződését, hitét!
Mi van? Ez a "Humor" kategória. És igaza van. Ha vízbe folytják, akkor bizony valami vízhez köthető lenne a jelképük. Vagy a pentagram, ami a kereszténység eredeti jelképe.
Amúgy minek tiszteljük őket? Ők sem tisztelik azokat, akik nem keresztények, sőt... És mit tiszteljünk azokban, akik a világ legtöbb bűnét kővették el? És amúgy is, minek jössz ide, ha csak reklamálni tudsz?
Majd akkor lesz okod ezt beírni, ha a nagy keresztények nem nyomulnak annyira minden területen, hogy megkapják az irányítást. Kezdhetnétek ott, hogy nem jelentitek az összes veletek nem egyetértő kérdést, és "Valláskritika" összes kérdését.
Egy gondolatbánt engemet
A húgom kikészíti az idegeimet XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!