Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek igaza van?

Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

Mivel eléggé gyérek most a kérdések gondoltam feldobom egy jopofa történettel a topicot:

"Nyuszikának elromlott a fűnyírója és gondolta:

- Átmegyek Medve baártomhoz, évekig voltunk padtársak a suliba legjobb baártok voltunk biztos kölcsönadja majd.

El is indul a Medvéhez, de közben újra morfondírozni kezd:

- Igaz, hogy jó baártok voltunk, de ugye évek óta nem beszéltünk hozzadalmas ideig, de remélem el tudom kérni tőle a fűnyíróját.

Megint megy tovább és közben le nem áll az agya

- De mi van akkor ha, mivel rég beszéltünk megingott bennem a bizalma és a lelkemre köti, hogy el ne rontsam a fűnyíróját ha tényleg kölncsön merné adni.

Megint megtesz pár száz métert

- De multkor például csunyán összevesztünk valamin lehet, hogy most is letagadja a holmijait.

Már majdnem ott van de csak belébújika kisördög.

- Lehet, hogy kölcsön sem adja amilyen önző.

Bekopog a medvéhez, a medve kijön megltája a nyuszikát és boldogan felkiált.

- Á barátom de rég láttalak mi járatban erre?

Mire a nyuszika:

- Tudod mit medve? B*szd meg a fűnyírodat!"

2013. márc. 9. 01:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pistike kérdezi az apját,hogy milyen is a punci.

Erre az apja:

Használat előtt,vagy után?

Előtte!

Mint egy éppen akkor nyíló,rózsaszín rózsabimbó.

És utána?

Hát...fiam!Láttál te már bulldogot majonézt enni?

2013. márc. 9. 01:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Németek megszállták a kerekerdőt. Nagymama huzza fel a horogkereszteszászlót a háza fölé, mikor megérkezik Piroska. Rögtön feltünik neki a változás a nagyin és kérdezősködni kezd:

- Nagymama! Miért olyan nagyok a szemeid?

- Hogy jobban lássam a Fhürert!

- Nagymama! Miért olyann agyok a füleid?

- Hogy jobban hallhassam dicső vezérünk szavait

- De Nagymama! Miért olyan nagy az orrod?

- Nem k*ssolsz de rögtön...?!

2013. márc. 9. 01:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Nyuszika sétál az erdőben. Egyszer csak fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, nem lát semmit, megy tovább. 2 perc múlva megint fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, nem lát semmit, megy tovább. Kis idő múlva megint fejére esik egy bicikli. Felnéz, látja, hogy az egyik fán ott ül a bagoly.

- Bagoly, te voltál az?

- Igen!

Ezen évek óta röhögök mindig, ha meglátom :D

2013. márc. 9. 02:24
 14/15 A kérdező kommentje:
ment a pacsi minden vicchez :D
2013. márc. 9. 02:42
 15/15 anonim ***** válasza:

3 ember áll a Mennyország kapuja előtt. Szent Péter morfondírozik - Már csak 1 hely van, azt engedem be, akinek a legdurvább a halálsztorija!

Kezdi az első: Nos, hát megyek haza, mikor bemegyek a lakásba, látom, hogy a feleségem csak a kulcscsögésre kaphatta magára a ruháját! Biztos itt volt a szeretője! No, hát feltúrtam az egész lakást, semmi! Kinéztem az erkélyen, hát nem egy pucér férfi volt alattunk? No, fogtam a frizsidert, hogy rávágom, de megcsúsztam, leestem és meghaltam!

A második: no, hát nekem az orvosom javasolta, hogy vegyek rendszeresen napfényfürdőt, azaz napozzak pucéran, No, egyszer csak látom, hogy napozás közben zuhan felém egy frizsider, és meghaltam!

A harmadik: Én, kérem, csak ültem egy frizsiderben!

2013. márc. 9. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!