Szerintetek igaza van?
Mivel eléggé gyérek most a kérdések gondoltam feldobom egy jopofa történettel a topicot:
"Nyuszikának elromlott a fűnyírója és gondolta:
- Átmegyek Medve baártomhoz, évekig voltunk padtársak a suliba legjobb baártok voltunk biztos kölcsönadja majd.
El is indul a Medvéhez, de közben újra morfondírozni kezd:
- Igaz, hogy jó baártok voltunk, de ugye évek óta nem beszéltünk hozzadalmas ideig, de remélem el tudom kérni tőle a fűnyíróját.
Megint megy tovább és közben le nem áll az agya
- De mi van akkor ha, mivel rég beszéltünk megingott bennem a bizalma és a lelkemre köti, hogy el ne rontsam a fűnyíróját ha tényleg kölncsön merné adni.
Megint megtesz pár száz métert
- De multkor például csunyán összevesztünk valamin lehet, hogy most is letagadja a holmijait.
Már majdnem ott van de csak belébújika kisördög.
- Lehet, hogy kölcsön sem adja amilyen önző.
Bekopog a medvéhez, a medve kijön megltája a nyuszikát és boldogan felkiált.
- Á barátom de rég láttalak mi járatban erre?
Mire a nyuszika:
- Tudod mit medve? B*szd meg a fűnyírodat!"
Pistike kérdezi az apját,hogy milyen is a punci.
Erre az apja:
Használat előtt,vagy után?
Előtte!
Mint egy éppen akkor nyíló,rózsaszín rózsabimbó.
És utána?
Hát...fiam!Láttál te már bulldogot majonézt enni?
Németek megszállták a kerekerdőt. Nagymama huzza fel a horogkereszteszászlót a háza fölé, mikor megérkezik Piroska. Rögtön feltünik neki a változás a nagyin és kérdezősködni kezd:
- Nagymama! Miért olyan nagyok a szemeid?
- Hogy jobban lássam a Fhürert!
- Nagymama! Miért olyann agyok a füleid?
- Hogy jobban hallhassam dicső vezérünk szavait
- De Nagymama! Miért olyan nagy az orrod?
- Nem k*ssolsz de rögtön...?!
Nyuszika sétál az erdőben. Egyszer csak fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, nem lát semmit, megy tovább. 2 perc múlva megint fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, nem lát semmit, megy tovább. Kis idő múlva megint fejére esik egy bicikli. Felnéz, látja, hogy az egyik fán ott ül a bagoly.
- Bagoly, te voltál az?
- Igen!
Ezen évek óta röhögök mindig, ha meglátom :D
3 ember áll a Mennyország kapuja előtt. Szent Péter morfondírozik - Már csak 1 hely van, azt engedem be, akinek a legdurvább a halálsztorija!
Kezdi az első: Nos, hát megyek haza, mikor bemegyek a lakásba, látom, hogy a feleségem csak a kulcscsögésre kaphatta magára a ruháját! Biztos itt volt a szeretője! No, hát feltúrtam az egész lakást, semmi! Kinéztem az erkélyen, hát nem egy pucér férfi volt alattunk? No, fogtam a frizsidert, hogy rávágom, de megcsúsztam, leestem és meghaltam!
A második: no, hát nekem az orvosom javasolta, hogy vegyek rendszeresen napfényfürdőt, azaz napozzak pucéran, No, egyszer csak látom, hogy napozás közben zuhan felém egy frizsider, és meghaltam!
A harmadik: Én, kérem, csak ültem egy frizsiderben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!