Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért van sötét? Lefoglalta a...

Miért van sötét? Lefoglalta a NAV a Napot, mert nem fizette be a napadót?

Figyelt kérdés

2013. márc. 7. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:
elismerem a bűnömet, sajna elkavarodott a bevallasom.
2013. márc. 7. 02:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Jujjjjjjj, ne adj már ötleteket ezeknek a hülyéknek, mert még képesek és bevezetik.
2013. márc. 7. 07:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Jujj, bocsi, valójában az történt, hogy tilos helyen parkoltam a nappal és elszállították. Minden az én bűnöm! :(
2013. márc. 7. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
#3-as, csak nem pénteken volt?(03.01.)
2013. márc. 7. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy hallottam, a férfiak részére 0 tól 120 éves korig bevezetik a csöcsörészési adót, ami alól a motgássérültek sem mentesülnek, mert nekik a kiguvadt szem szindróma alapján kell perkálniuk.

A lányokra bikavadítás címén rónak terheket, a riszálás súlyosbító.

Cicirázásra súlyos bírság lehet a válasz és még csak deréktól fölfelé járunk.

A nap derék módon viseli, barátságosan mosolyog minden reggel, hja neki van még pár milliárd éve, nem úgy, mint a kormánynak.

Nekem lenne egy javaslatom:

Mi lenne, ha egy időszakra senki sem ülne a bársonyszékbe, bezárnák a parlamentet, lehet tatarozni, renoválni, francnak sem kell képviselő, van nekem elég bajom, meg a pénzemet magam is el tudom költeni, nem kell hozzá segítség.

Válasszatok engem jövőre diktátornak, mindenkit kirúgok, hazamegyek és a hasamat süttetem 4 évig, minden adót eltörlök, király világ lenne.

Figyu, még a Nap is hunyorít, tetszik neki is...

2013. márc. 8. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!