Rexatti kérdése:
Úgy érzem nem ember vagyok. Legbelül egy tonhalnak érzem magam, létezhet hogy a valódi énem egy tonhal?
Figyelt kérdés
Sokat álmodok is róla, ahogy úszkálok a vízben tonhalként.2013. márc. 3. 11:06
61/81 anonim válasza:
Az ilyen dolgok miatt kedvelem a magyar embereket,tehetségesek vagyunk a viccek terén!:D
62/81 anonim válasza:
Akkor alólad akár el is süllyedhet a hajó mi?
63/81 anonim válasza:
Öhm....Mit szívtál??Nagyon ütőset az biztos :DD
Menj el horgászni és fogd ki apádat :D
Már h lenne egy hal fejlettebb egy embernél??A hal hülye.Gondolkodni sem tud.Bár, néhány ember sem.Apám orvos megmutattam neki annyit reagált rá h: nem elég h szenvedek a pszihiátrián az idóták miatt, itt van mégegy és szabadon mászkál.XDDFeldobtad a napom!
64/81 anonim válasza:
Tudod mit? A kategória és a Qlcsszavak miatt sem hiszek neked
65/81 anonim válasza:
Kedves Tonhal-ember! Teljesen együtt érzek veled én úgy érzem hogy egy répa vagyok. Már egyszer meg próbáltam pucolni magam, de kudarcot vallottam ömlött a lábamból a vér! Viszont jól haladok, a hajamat zöldre festettem, és a bőröm kezd narancssárgás színű lenni a sok testfestéktől. Úgy érzem megtalálom hamarosan a lelki békém, és remélem hogy te is rálelsz majd! Ha sikerült megpucolnom magam, majd még írok neked!
66/81 anonim válasza:
tehát nektek tonhalembereknek az a rémálmuk hogy egyszer konzervvé változtok? xDD nálatok a konzervespolc a pokol mi?? :DD
67/81 anonim válasza:
Én azt szoktam álmodni hogy repülök. De azért ne nézzetek madárnak.
68/81 anonim válasza:
Teljesen együtt érzek veled! Én tehén vagyok az álmaimban és csak legelek-legelek, körülöttem meg Indiaiak imádkoznak hozzám!
69/81 nincsnevem0331 válasza:
szerintem is előző életedben tonhal voltál de az is lehet hogy következőben leszel tonhal
70/81 anonim válasza:
Beteeegh vagy.Inkább barom,mint tonhal XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!