A kutyák képesek valódi szeretetet érezni?
Minden jel erre mutat, hogy igen, képesek, de nem voltam még kutya.
Nem is értem ennek a kérdésnek a lényegét...
És az emberek, ők képesek?
Számomra, hogy a kutya képes, az sokkal egyértelműbb, mint hogy az ember képes-e.
A legtöbb emberi szeretetnek nevezett érzés nem több puszta önzésnél. Le leszek pontozva, de gyereket se azért csinálnak az emberek, mert annyira szeretik a gyereket, hanem inkább saját magukat szeretik benne. Ha a gyereket szeretnék, világra se hívnák. A legtöbb párkapcsolat bár szeretet címen fut, igazából a saját szexuális kielégülésük, később meg az anyagiak miatt maradnak együtt holtomiglan, holtodiglan.
Tegnap a kutyusaimmal aludtam, és annyi de annyi puszit kaptam az egyiktől... Azt kell mondanom, hogy ennyi puszit, ennyi szeretetet nem kapok senkitől a világon, mint Tőle, tőlük.
Ez nem igaz. Lehet, hogy már az első kedves lenne veled és aranyos, de az, hogy az igazi "életre szóló szerelem" megköttessen, hónapokba telik.
Hozzám felnőtten került a kutyám. Az első napokban azt hittem, hogy hú. máris mennyire szeret ez a kutya, mert kedves volt, és élvezte ahogy vakargatom. De ahogy telt múlt az idő, egyre jobban éreztem a szeretetét és egyre szorosabb lett a kötődés. Még csak 2,5 hónapja van nálam, így friss az élmény. És ez a folyamat lehet hogy még a végére sem ért, mert most is nap mint nap látom rajta, hogy egyre fontosabb vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!