Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írj választ, arra fogok...

Írj választ, arra fogok kattintani hogy hasznos. Oké?

Figyelt kérdés
Elegem van hogy valaki csak azért szavazza le a másik válaszát, mert unatkozik. Egy kicsit megpróbálok jót tenni a többiekkel. Mindenki válaszát hasznosnak fogom jelölni. :)
2009. szept. 10. 12:41
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

Azoknak az embereknek akik a másikat lepontozzák, ők is ugyanazt érdemlik. :)

Puszi a többieknek(K)

2009. nov. 1. 21:32
 52/54 anonim válasza:
100%

Köszi!

Nekem jól jönne.

De ez sajnos nem csak rajtad múlik.

Mert az unatkozók ide is feljöhetnek és lepontozhatnak a te akaratod ellenére is.

Ezért nem értem hogy miért pontozhat mindenki. A kérdésfeltevőnek kell hogy hasznos legyen a válasz, nem? Nem olyasvalakinek, aki talán nem is pont arra kíváncsi amire a kérdező, csak ez áll hozzá a legközelebb.

Mellesleg vannak olyanok is, akik azért pontoznak le, mert nem értenek veled egyet.

Ha olyan a kérdés, amire több helyes válasz is van, pl. amikor a kérdező a többiek véleményét kérdezi, akkor nem az a lényeg, hogy egyetértesz vele, vagy sem, hanem az, hogy a kérdésre válaszol-e vagy sem. Vagy hogy reális-e egyáltalán, vagy látszik, hogy a válaszoló csak hülyéskedik.

Nem értem ezt az egészet.

De hát (sajnos) nagy az Isten állatkertje.

2009. dec. 29. 23:47
 53/54 A kérdező kommentje:

Hát igen, ebben igazad van.

De azokat sem értem, akik például kinevetik, kicikizik a kérdés feltevőjét, aztán ámulnak-bámulnak hogy lepontozzák.

A másik, meg hogy nem biztos hogy mindenki egyet ért mindenkivel. Az egyik azt mondja hogy mittudomén a répa finom és egészséges, a másik meg hogy nem finom és nem egészséges. De attól még nem kell lepontozni azt, aki azt mondta hogy jó! (bocsi, nem jutott már példa az eszembe)

Szerintem az egész pontozást meg kéne szűntetni...

2009. dec. 30. 11:34
 54/54 anonim ***** válasza:

Nekemiiis :$

mindenkit felpontoztam ^^

2010. máj. 28. 19:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!