Írj választ, arra fogok kattintani hogy hasznos. Oké?
Figyelt kérdés
Elegem van hogy valaki csak azért szavazza le a másik válaszát, mert unatkozik. Egy kicsit megpróbálok jót tenni a többiekkel. Mindenki válaszát hasznosnak fogom jelölni. :)2009. szept. 10. 12:41
4/54 anonim válasza:
Megnyomhatom énis a zöld kezecskét, de tuti majd jönni fog ide valaki és direkt megnyomja a pirosat...!
6/54 A kérdező kommentje:
Lehet hogy valaki úgyis megnyomja, reménykedjünk hogy nem... :)
2009. szept. 10. 13:06
9/54 anonim válasza:
Áh, nekem is, én is mindenkinek zöld kezet nyomok, mert látom már vki nyomkodja a pirosat -.-
10/54 anonim válasza:
13.03 vok
az összes válaszolót lepontozta valaki! Ez most mire jó? Tényleg azért pontozgatnak egyesek mert unatkoznak?
Én ha unatkozok akkor mondjuk olvasgatom a válaszokat, amelyik tetszik arra adok egy zöldet a többivel nem csinálok semmit, vagy éppen keresek olyan kérdést amire tudnék érdemben válaszolni (na nemebben a témakörben:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!