Tudod mi rejtőzik az ágyad alatt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 22:26
11/25 anonim válasza:
a postás ha a férjem hazajön xD 17-f
12/25 anonim válasza:
17 F? és férj? és még a postás is? Huhh, Te nyertél!!!! :)))
13/25 anonim válasza:
veszedelmes porcicák egy gránátalma darabkával ami már évekkel ezelőtt esett le oda, és azóta se találom (biztosan megették), és egy kis kütyü a táskámról, azt se találom... :D
14/25 anonim válasza:
Most semmi! Nincs lába az ágynak! hermetikusan lezárt a terület! Amikor kicsi voltam akkor mindig valami olyan szörny lakott ott ami azzal a testrészemmel táplálkozik ami lelóg az ágyról! Láb, kéz haj! Meg minden ijesmi! Sosem mertem kitalálni épp melyik! mert mivan ha tévedek és nem lesz kezem!
16/25 anonim válasza:
háát. :D nekem porelefántok, pár rég nem látott zokni, meg még ki tudja mik másztak be oda :) xD
17/25 anonim válasza:
ez mind semmi nkem megmozdult a szennyesem amit az ágy alatt hagytam azóta fosok lenézni(vicceltem)
20/25 anonim válasza:
Én tudom!
Kosz, sok kosz, és a rézfaszú bagoly!!
Nálam lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!