Tudod mi rejtőzik az ágyad alatt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 22:26
1/25 anonim válasza:
Kosz, por, hajszálak, összegyűrt papírzsepik:) esetleg elveszett fél pár fülbevalók, bkv jegy ilyesmik
2/25 anonim válasza:
Netán az ágyneműtartóm??? Hm... na de abban mi rejtőzik?? :O
3/25 anonim válasza:
szerintem az enyém alatt az ördög lakik a fattyaival
4/25 anonim válasza:
Én nemtom, de valami nagyon lapos dolog lehet, mert lába sincs az ágynak :D
5/25 A kérdező kommentje:
XD jajj utolsó azt akarod hogy meghaljak röhögőgörcsben? ez nagyon humoros volt, rendi tőled:):D
2009. szept. 8. 22:48
6/25 anonim válasza:
persze hogy tudom. :D az agynemű tartóm, amibe az ágyneműm van. xd az ágynemű tartóm kisebb valamivel az ágyamnál, így a maradék részen egy vékony porréteg lakozik. :P de múltkor találtam egy sebtapaszt, és egy fél pár zoknit :O
7/25 A kérdező kommentje:
nem semmi:DD
2009. szept. 8. 22:57
8/25 anonim válasza:
Hehe én tudom mi van alatta, asszem valahogy úgy hívják FÖLD :D (meg vanmég alatta parketta, szőnyeg, beton, koton, stb. :D)
9/25 anonim válasza:
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az egyik exem szerint a morgoncok is ott laknak. Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy a morgoncok, bár biztos nagyon veszélyesek, vagy nagyon picikék, (ha arányosak), vagy nagyon laposak. Azért jó velük vigyázni, szerintem.)
10/25 anonim válasza:
Porcicák és Anyukám szerint "halott német katonák" XD pedig nem is, a cicák még ok, de azok se nyávognak hála az égnek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!