Hogy szivatnád meg a gólyákat (új elsősöket)?
Lufiba lisztet vagy porcukrot beleszórni majd felfújni, borotvahabbal befújni a gólyáknak pedig alá kell feküdni és meg kell borotválniuk a lufit. Ha jól csinálják akkor megússzák ha nem akkor a lufi kidurran. Ez nem megalázó inkább poénos. Az se rossz ha dinnyét kell enniük aztán fejre kell húzni a dinnye héjat, velem ezt csinálták és fél Kecskeméten végigvonultam egy dinnyével a fejemen. :)
Sörváltó se rossz. Sorverseny futás egy bizonyos pontig ott a kihelyezett sörökből inni kell, ki mennyit bír vagy akar aztán a mutatóujját le a földre pörögnie kel l10-et és vissza a csapatához. az nyer, akinél leghamarabb elfogy a sör.
Esetleg handycap foci vagy bármilyen más sport. Ha pontot szerez egy csapat ( pl. fociban gólt rúgnak vagy kosárban kosarat dobnak) akkor az egész csapatnak inni kell egy felest, aki a pontot szerezte annak kettőt.
1 vödörbe víz, bele 5 alma és kéznélkül csak szájjal szedje ki belőle:P
virslire tejszínhab és lekvár, letenni egymás után 3-4et, az egyik oldalra 1 fiú, a másikra lány, és kéz nélkül hason csúszva kell megenni:P
lufiborotválás
egy fiú hosszúgatyában. a lány fog 1 tojás, a nadrág egyik lábszárán föl a tojás, a másikon le.
esetleg lányokkal is meg lehet csinálni, hosszúujjú bő póló, egyik ujján be, a másikon ki
Egy hétig pizsibe jöjjenek és egész nap abbaa kell lenni. ezt célszerü még most amig nincsen olyan hideg.
olyan is volt h páronként összekötöttük a lábukat aztán járkálhatott egésznap ugy a suliban:DD
Semmivel, mert szerelmem jövőre gólya lesz, és nem szeretném, ha bármiben is megszivatnák =(
22/F
"Egy hétig pizsibe jöjjenek és egész nap abbaa kell lenni. ezt célszerü még most amig nincsen olyan hideg."
S szerinted ezt ki csinálja meg? :D
Én is most leszek gólya, középsuliban, de felőlem kérhetnek bármit, akkor se csinálom meg. :P
Ha pedig azt kérnék, hogy menjek pizsomába, maradjak abba egész nap, és farmerbe megyek polóval, mit csinálnak? :D Szerintem megverni nem fognak, csak nem annyira durva az egész gólyás dolog, hogy ilyesmit csináljanak...
Ennyi. :D
15/F
Jah, és hozzáfűzném azt is, hogy nekem a "pizsim" egy 3/4-es gatya, és egy poló (nem szakadt, hanem rendes), szóval...olyan gáz nem lenne, mégha annak is hallszik! :)
15/F
Nálunk középsuliban volt olyan ötlet, h úszósapkába kell jönni egy hétig, de a tanári kar nem engedte meg. Ezért mi megúsztuk ,de ez nem is lett olyan nagy szívatás, ráadásul én amúgy is baseball sapiban mászkáltam akkoriban a mai napig is szinte állandó viselet nálam, vagyis az úszósapka fölé felveszem a baseball sapit és kész.
A következő évben már orrmány volt hajtogatott kúp alakú papír damillal rögzítve a fejen, tesóméknak meg egy hétig vödörrel kellett bejárni, nem lehetett táskát vinni meg semmi mást egy vödör és abba minden cucc. Az vicces volt, pláne mikor a buszra felszállt egy csomó vödrös ember.
11:28-s .. ha nem csinálod akkor az összes feletted járó osztály ki fog baszni veled amíg el nem ballagnak :S
egyébként a lufiborotválás marhajó ötlet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!