3/13 anonim válasza:
Hát végül is lyuknak ott a kipufogó, igazad van... :D
4/13 anonim válasza:
Nemtom, anyád kérdezd meg, aki kipréselt a kipuffogójából.
5/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a sör miért jobb a nőnél, de hogy az autó... Erre nem találtam választ.
2013. febr. 14. 02:02
6/13 anonim válasza:
Tehát.
Idejössz éjnek idején egy alapvetőleg nőkkel teli helyre és berakod ezt a kérdést.
1. Nem dugtál még soha.
2. Nem is fogsz.
3. Anyád nem adott elég pénzt, hogy vegyél cigit.
Unalmas. Ásíít.
7/13 anonim válasza:
Lol.
Elolvasod a válaszokat. "Hu de jól alábsztam a női nemnek", aztán bemész a koszos konyhába és kivered. Hmmmmmmmm.
:P
8/13 anonim válasza:
Az autó oda megy, ahova én akarom és nem szól vissza. Én ezt a sztereotípiát ismerem, de szerintem akkor sem jobb az autó egy nőnél!
10/13 anonim válasza:
A két dolog annyira más műfaj, hogy a kérdés értelmetlen.
Viccesen azonban szokták mondani, hogy az autó nem nyafog, nem kell neki virág, nem menstruál, nem várja el, hogy vele legyél stb stb. Csakhogy aki ezzel viccelődik, annak szerintem nem jó a párkapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!