Hol vehetnék olcsón jó minőségű TARDIS-t?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek időutazni, de az időgépem felrobbant az időörvényben, s ebben az idősíkban tértem magamhoz. Az interneten sehol nem találtam eladót, de talán itt van valakinek egy a garázsában, amit már nem használ.
Nagyon fontos lenne. A típusa mindegy, csak működjön. Előre is köszönöm!
2013. febr. 12. 14:11
2/18 anonim válasza:
nem méltó a doktorhoz, ne csináld
3/18 A kérdező kommentje:
Szükségem van rá, vissza szeretnék térni a saját időmbe.
2013. febr. 17. 12:46
4/18 anonim válasza:
Nem lenne olcsóbb egy örvény manipulátor? :D
5/18 A kérdező kommentje:
Hozzászoktam a TARDIS-omhoz, még évszázadokkal ezelőtt loptam.
2013. febr. 21. 20:33
6/18 Dalek Traak válasza:
Nekem sincs pedig szükségem lenne egyre.
Felrobbant az időörvényben? Akkor már tudom mi okozta azokat az anomáliákat.
7/18 A kérdező kommentje:
Igen, és elvesztettem az eszméletemet, csoda hogy épségben megúsztam.
2013. febr. 26. 20:20
8/18 A kérdező kommentje:
Ja és nem sokkal azután regenerálódnom kellett, mert az időörvény brlseje és a robbanás ereje azért rendesen megviselte a szervezetemet. Szegény kis szíveim. :(
2013. febr. 26. 20:34
9/18 anonim válasza:
Kérd meg a Mestert, hogy szerezzen neked.
10/18 anonim válasza:
egyes emberek beleőrülnek a sorozatokba... keress egy pszichológust, de am a Doktorral nem történne meg ilyen, vagy ha még is rendbe tudná hozni, vagy megelőzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!