Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 42-s típusú TARDIS-t hol...

42-s típusú TARDIS-t hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
Nagyon rám férne már egy jó kis időutazás, de a régi nagyon bekrepált, igazából halott, nem tudott regenerálódni, és igen, lyukat ütött az univerzum hálójában.
2011. júl. 2. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
a tesco ban nézted már? lehet nem pont a várt helyre/időbe érkezel de egy próbát megér
2011. júl. 2. 23:56
 2/8 anonim ***** válasza:
A 11. Doctor épp most hírdeti eladásra. Annyira rosszul megy neki és Amy Pond, az asszisztense is terhes, épp a Doctor anyját hordja a szíve alatt. Szóval kell a pénz. Elvileg 3000 Fontért viheted.
2011. júl. 3. 07:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Második válaszoló, kjöszönöm, tudok a kis Melody-ról, de honnan veszed, hogy a Doktor anyja?? A csaja lesz hát na.

Köszönöm a válaszokat, a problémám megoldódott :)

2011. júl. 3. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Én végignéztem az idén készült sorozatot, a BBC-n. Mármint végig kellett néznem a párom miatt, aki gyerekkora óta megőrül a sorozatért.
2011. júl. 3. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ki az a Melody? Én neveket nem jegyzek meg. Az az, akit Alex Kingston alakít? Ugyanis Amy Pond az Alex Kingston anyja, Alex kingston meg a Doctoré.
2011. júl. 3. 18:38
 6/8 Gőte ***** válasza:

Utolsó válaszoló

Alex Kingston= Melody Pond(Amy Pond ötlete)= prof River Song(Mivel a Gamma Erdő lakói így tudták lefordítani eredeti nevét)

River Song ölte meg a Doktort, aztán mégsem, mert egy másik idővágányba ugrottak, végül feleségül vette, és találkozott a két magányos lélek ellentétes idővonala, majd mikor egymáshoz értek, a paradoxon feloldott, és meghalt a teselecta Doki... Ekkor mondta Amy Pond, hogy "Úr isten, ő a Doktor anyósa"... Ergo, River Song a leendő/néhai Mrs. Doctor...

Kérdező...

Próbálj kis lelket pumpálni a régibe, ahogy tizes is tette, töltsd fel, és a repedésen át Rassilon idő-horgonyaival törd át a Gallifrey fölé emelt Idő-zárat... ééééés... LOPJ EGY ÚJAT!

2011. dec. 24. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
igen River Song a Doktor felesége
2012. jún. 17. 14:32
 8/8 anonim válasza:

Nem tudom hányadik válaszolónak írom:Már ne is haragudj de ha kicsit fiyeltél volna akkor tudnád amit előttem leírtak.

Melody Pond=River Song=Alex Kingston= Rory és Amy lánya.

A Doktor feleségül veszi Rivert.Magyarul mondva River(MELODY) a doktor felesége,nem pedig az anyja.

2013. aug. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!