Lehetek modell? kép
172 cm magas vagyok és 86-ról karácsony óta lefogytam 83-ra...
lehetek én ezekkel az adatokkal modell?
37f
172 cm magas vagyok és 86-ról karácsony óta lefogytam 83-ra...
lehetek én ezekkel az adatokkal modell?
37f
szerinted? a női modeleknek kell minimum 173 cm-nek lenni! a férfiaknak meg 183....
A férfi modellek magassága 185 és 192 cm között kell hogy legyen. A súly az 3kategóriban változik a modell "fajtájától", vagyis vannak a soványak, ők 65-72kg között mozognak, normal 73-80kg, és izmos 80-90kg, e felett nem alkalmaznak,mert a ruhák nem állnak megfelelően. Ezek az adatok mellett számit a nyakbőség, mellbőség, derékbőség és csipőbőség, valamint a láb mérete. Kor szempontjából férfi modellek többsége 20évesen kezd és 45-50 éves korig csinálhatja, persze vannak öreg modellek is, de az más kategória.
A kérdésed feltétele alapján azonban arra következtetek, hogy egy nagy troll vagy, aki itt marháskodik :D
Jómagam modell vagyok és volt szerencsém személyesen Giorgio Armanival is dolgozni :) Az én méreteim :
Magasság : 188cm
Súly : 76kg
Nyak : 39cm
Mell : 94cm
Derék : 76cm
Csipő : 92cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!