Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért kezdek el zavartan...

Miért kezdek el zavartan röhögni, ha a mamám gyanakszik, hogy nem vettem be a kapszulát?

Figyelt kérdés
A kezembe nyomott egy vitamin tablettát, hogy vegyem be, de most. Mondom oké, de közben elfordul, beszél satöbbi. Addig én szépen lenyeltem. Visszafordul, és ilyen gyanakvó hangnemben kérdezi hogy "Bevetted? Biztoooos?" Én meg mondom "Igen!!" de közben elkezdek szakadni a röhögéstől.
2013. jan. 21. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ápolókat kérjük a kettes kórterembe,azonnal!
2013. jan. 21. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaaj imserős a szitu.

Szerintem azért, mert tényleg bevetted, és tudod jól, hogy ezt csak akkor fogja elhinni, ha teljesen komoly képpel és hanggal mondod.

Na ez pont ilyenkor nem szokott összejönni, és az ember elröhögi magát, amitől persze a mami gyanakszik. Te meg minél jobban akarod bizonygatni, annál jobban kell röhögnöd.

Off: Egyszer a barátnőmmel sétáltam, és éppen átkeltünk az úton, amikor elütötte egy autó. Ott maradtam, amig elvitte a mentő. (90-es évek, nem volt még mobil) Aztán hazarohantam, hogy szóljak a szüleinek.

Tudtam, hogy tiszta dráma az egész, és nagyon komoly a dolog, és nagyon komolyan kell előadnom a dolgot. Aztán mikor kinyitották az ajtót, és megkérdezték, hogy mi van, csak annyit mondtam, hogy "elütte egy autó a Gabit", és elröhögtem magam. Ők halálraváltan kérdezték a részleteket, és hogy melyik kórházba vitték, én meg fulladtam a röhögéstől, pedig becsszó, én is nagyon meg voltam ilyedve. Csak az a hülye szitu...

2013. jan. 21. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ijedve*

Úristen ly-vel írtam!

2013. jan. 21. 19:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Ííííí :// :DD
2013. jan. 21. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:

2.-nak:

és a szülők mit szóltak,hogy ezen így nevetsz..?

2013. jan. 21. 19:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: olvasd el alaposabban, a sztori régen történt azóta már nyilván felnőtt az illető.
2013. jan. 21. 19:55
 7/13 anonim ***** válasza:

#2 vagyok. Igen már eléggé felnőtt vagyok, 34N :)

Szerintem abban a pillanatban jobb esetben hülyének, rosszabbik esetben érzéketlen tuskónak gondoltak.

Persze utána elnézést kértem, és elmagyaráztam a dolgot, és megértették.

Azóta is emlegtjük a sztorit :) Iszonyat abszurd volt.

2013. jan. 21. 20:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy abban a pillanatban nagyobb volt a rémület annál, mintsem hogy az én viselkedésemen analizálják. Szegények rohantak a kórházba.
2013. jan. 21. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:

elsőre is értettem hogy régen történt-de azért még kiváncsi voltam rá,hogy mit reagáltak rá a szülők,mert ez nem mindennapi helyzet tényleg..

az a lényeg,hogy utána is jóban maradtál velük :)

2013. jan. 21. 20:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Jéééé, ez mióta humor?? :O
2013. jan. 22. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!