Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Irnátok jó szivatásokat Erdei...

Irnátok jó szivatásokat Erdei táborba?

Figyelt kérdés
Lány vagyok ès megakarjuk szivatni a fiukat. Irnátok Humoros de nem durva szivatásokat? Honlap linkek is jöhetnek :)
2013. jan. 20. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogkrém fülbe-orrba.
2013. jan. 20. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha, megkérsz valakit, hogy igyon szívószállal, akkor szívatod?
2013. jan. 20. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne!A fogkrem fulbe es orrba nem jo!egy ismerosomet korhazba szallitottak egy taborbol mert a fulebe es orrava nyomtak fogkremet:) holnap amugy irok ssivatasokat csak most telorol vagyok..
2013. jan. 20. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
szarjatok az ágyukba. :) ez nem durva, szükség törvényt bont.
2013. jan. 21. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

1.Lehet az,hogy tejszínhabot nyomtok a kezébe valakinek,és megcsiklintjátok az arcát egy madártollal :D Az eredmény tökéletes :D

2.A fülébe sugjátok,amikor mélyen alszik,hogy pssss-pisss-piss-pss.Vagy vizet töltögetni egyik pohárból a másikba.És bepisil :D (Jót nevettem,amikor bepisilt egy szobatársam:D )

3.Szemceruzával összerajzolhatjátok a többieknek az arcát.

4.Leönthetitek az alvó emberek nemiszervét meleg vízzel,ha nem akarjátok megcsinálni a 2-est.

5.Valahogy hashajtót csepegtetni az italába :D

Sok sikert! :D

2013. jan. 21. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:
én tudok egy nagyon jóót :P vegyél energia italt idd meg utána pisilj bele a dobozba és kínálj meg vele valakit :D végülis mindkettő sárga nem?
2013. jan. 22. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek :) irjatok ha tudtok
2013. jan. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!