Mondtok jó szívatásokat erdei táborba?
Figyelt kérdés
Májusba megy az osztály erdei táborba és az egyik lányt kegyetlenül meg szeretném szívatni.(4napos lesz a tábor,én is lány vagyok)2012. okt. 6. 13:39
2/10 anonim válasza:
Most mondanék szívatásokat, de előbb tisztázzunk valamit: mit ártott neked az a lány?:D
3/10 anonim válasza:
Álljatok össze vagy 3-an. Ehhez az kell, h egy szobába kerüljetek.
Éjszaka kezdjetek el ordibálni, h "TŰZ!!! TŰZ VAN!". Ugye ő felpattan, erre vágjatok lisztet a pofájába. Végül valaki gáncsolja ki.
4/10 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném elmondani,hogy mit ártott..de annyit mondok,hogy nagy ellenségek vagyunk.Az biztos,hogy egy szobába leszünk.csak,hogy az ordítással az a baj,hogy az összes lány egy szobába lesz+az ofő..
2012. okt. 6. 17:17
5/10 anonim válasza:
Én személy szerint alkoholos filccel rajzolnék egy f*szt a homlokára, miközben alszik.
6/10 anonim válasza:
kenj mézet a hajára vagy ragasz a hajába sok sok rágót mikor alszik vagy nem figyel amúgy az előző válasz is nagyon komoly
7/10 I<3Cortez válasza:
Menjetek ki éjjel az erdőbe kb3an, egyszer csak mondjátok neki,h eltevedtetek;észrevétlenül dobjatok el egy követ,és mondkjatok azt h nem egyedül vagytok ott és állítólag mar embert is öltek ott... Be fog parazni és amikor kiderül nem kaptok semmit
8/10 anonim válasza:
tegyétek a kezét meleg vízbe mikor alszik és várjátok a hatást...
régi, de garantáltan beválik
9/10 Csak Szili válasza:
Mikor alszik vegyél elő egy alkoholos filctollat és engedd szabadjára a képzeleted.xD
10/10 jaciger válasza:
mikor zuhanyzik önsetek rá egy kiló lisztet!!ráfog ragadnixD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!