Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek? A tengerimalacom...

Mit tegyek? A tengerimalacom rengeteget dohányzik.

Figyelt kérdés

a szép foltos bundáján a fehér részek már besárgultak a nikotintól, nem ellenzem a dohányzást, és nem is tilthatom neki mert már felnőtt tengerimalac. De már vagy 100 alkalommal megkértem, hogy ne a szobában cigarettázzon, mert zavar, hogy nem látok a füsttől. Ha csak pár szálat szívna el naponta az még nem zavarna de napi 2 dobozzal, ha bulizik, vagy ott vannak nálunk a szomszéd tengerimalacai akkor még többet dohányzik/dohányoznak -.-

Ja és ne jöjjön senki azzal, hogy ne vegyek neki mert vesz ő magának a saját fizetéséből. Azt viszont nem akarom, hogy elköltözzön

2013. jan. 16. 23:19
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Férfi malac, de nincs neki munkahelyi stressz, egy irodában dolgozik de halál nyugis meló van, hogy órákat netezik.

Leszoktatni erőszakkal nem lehet azt mondta az állatorvos.

én is dohányzom de én legalább kimegyek a teraszra

2013. jan. 17. 18:29
 12/27 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem sürgősen keríts neki egy csajt! Szexhiánya van a kis szőrgombócnak! :)
2013. jan. 18. 08:01
 13/27 A kérdező kommentje:
nincs szexhiánya, mert van barátnője akivel szoktak szexelni de az a csaj malac kicsit ribi szerintem, de még jó, hogy nem nekem kell vele járni
2013. jan. 19. 00:28
 14/27 anonim válasza:
9%

Most normális tengerimalacról van szó?Az állatról?

Ugyanis nem értem,mert az állatok nem dolgoznak,nem beszélnek és nem dohányoznak.

2013. jan. 20. 17:10
 15/27 anonim válasza:

Olyan vicces ilyenkor elolvasni azoknak a válaszát,akik nem vágják:D

De szerintem akkorvegyél még neki te is és hagyd,hogy egy nap 4-5 dbozt is elszívjon..! Utánna önmaga is rá fog jönni,hogy ez így nem oké..

2013. jan. 20. 17:55
 16/27 A kérdező kommentje:

17:10 HUMOR KATEGÓRIA!!!

kedves utolsó: már így is rekedt a hangja a cigitől, sokszor köhög reggelente elég csúnyán, ha meg szólok neki akkor az van, hogy miért kell mindenért pampognom, ha nem tetszik aludjak a másik szobába...

Egyébként most ő tart el engem mert az én munkahelyemen leépítés volt és elküdtek

2013. jan. 20. 18:37
 17/27 anonim ***** válasza:
Küldd elvonóra :)
2013. jan. 20. 19:01
 18/27 A kérdező kommentje:
cigi elvonó nincs is...
2013. jan. 20. 23:06
 19/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

kedves utolsó a tengerimalacomról beszélünk nem az anyukádról :)

2013. jan. 21. 11:19
 20/27 anonim ***** válasza:
Most hogy jön ide az anyukám? Miért vagy ilyen gonosz? :(
2013. jan. 21. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!