Milyen a másnapos kenyér?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 18:01
1/9 anonim válasza:
Semmivel sem rosszabb ,mint elő nap
4/9 MissYvonne válasza:
Jobb esetben még nem száradt ki :)
5/9 2xSü válasza:
A másnaposság egyik okozója az, hogy az etilalkohol – az antidiuretikus hormon termelésének befolyásolásával – dehidratációt, azaz kiszáradást okoz. Tehát a másnaposság részben egyfajta kiszáradás.
Ebből következően a másnapos kenyér száraz.
7/9 anonim válasza:
Kicsit jobb, mint a harmadnapos.
9/9 anonim válasza:
Ha kijózanodok megmondom ha addig asszony fel nem takarítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!