Ha kitépem a tücsök lábát, miért nem tudok vele "muzsikálni"?
A kérdésre komplikált a válaszolás, de ha körüljárjuk a témát, vagyis A-ból eljutunk B-be, tehát a dolgokat sikerül értelmezni, amihez szükséges az a tudat, hogy kint süt a nap és a tücsök nem alszik, tehát éber, vagyis eszméleténél van, akkor talán megoldható ez a probléma is.
1. Arra figyelj, hogy már csak akkor lehet kitépni a tücsök lábait, amikor már nem mutatkoznak rajta életre utaló jelek, mert ha él, akkor kibocsájt egy olyan anyagot (neve: pentahexadomé sav, latinul sajnos nem tudom), amely gátolja a muzsikálást.
2. "Ha kitépem a tücsök lábát", egy lábbal nem fogsz tudni muzsikálni, ahhoz min. 2 láb szükséges, egyik lesz a hangszer, a másik pedig a vonó.
3. Tücsök lábait nem mind1, milyen irányban mozgatod, általában csak akkor sikerül vele muzsikálni, ha az óra mutató járásával nem megegyező állású sávban mozgatod, vagyis fogsz egy fadarabot, eldobod és amerre mutat(ha nem jó az irány, akkor elfordítható).
sajnos itt is hibázhattam, ugyanis éber tücsöknél próbáltam lábat típni
esetleg ez a gond megoldható azzal, hogy énekelek a tücsöknek? hátha emiatt elaludna
nemtudom melyik zenére aludna be hamarabb
de ha nem alszik el, akkor majd fejbevágom vmivel, vagy vonóhoroggal kihúzatom a nyelvit
az irányokról
eddig mindig északi irányba húztam a lábait 360 fokkal elforgatva, ugyanis van nekem egy posztturbinális gázhidraulika emelőbiztosítóm, ezzel profin meglehet oldani az ilyen precíziós átalakításokat, akkor embereken is
nos, hát köszönöm hogy válaszoltál, remélem sikerrel fogok járni
szerintem tökjó kérdés:D (Y)
egyébként nem tudom a választ:( de majd ha tudni fogod légysziii mondd el nekem is :D majd én is kipróbálom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!