Ha kitépem a tücsök lábát, miért nem tudok vele "muzsikálni"?
ma 11:36
Te mikor találsz magadnak végre munkát?
1. és 2. válaszolónak: nem azt kérdeztem, hogy unatkozok-e... amugy meg úgylátom neked sem ártana a suli, mert gondok vannak a szövegértéseddel
ui.: zenélni akarok a lábaival! xD hogyan kell? :D
:O
Te hogy vagy teljesen komplett?
Nekem még hiányzik pár darab... :D
Amúgy a válasz: Rosszul tartod a tücsök lábát - azaz a hangszert, és a nem megfelelő pozícíóban sohasem fog zenélni.
Beszélj Joeval, a tücsökkel; ő majd megtanít muzsikálni, mert egész nap zenél, semmit sem dolgozik!
Üdv.: Mike, a szogos hangya
xD
Na ne már a kérdező legyen felháborodva, először ez a kérdés az állatok kategóriában volt és utána került át a humor kategóriába.
Amúgy én is melózom, 12 órás műszakokat és más naponta hadd irogassak már ide is, ha van időm rá, attól még melózom.
Ezt azért írtam mert a kérdező rossz kategóriába tett ezt a kérdést először és még ő hábrodott fel, hogy valaki nem veszi a lapot.
Mert a tücsök köcsög, és mielőtt kitéped a lábád, direkt elhagnolja hogy nehogy más is tudja használni:( hülye szemét állat
de végül is, ha valaki idejönne és elvenné a gitáromat, én is elállítgatnám hogy neki rosszabb legyen *muhahahaha*
:D
ui: Engem nem zavarnak az ilyen kérdések, sőt én kifejezetten örülök neki:)
Ez undorító kérdés állat kínzó vagy?
és a "hangszerét" csak a tücsök tudja használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!