Mi lehet a bajom?
nyelvmerevítő?ha pasi vagy sajnálom a nődetxDDDDDDDDDD
amúgy ott rontottad elé hogy nem svéd himnuszt kell énekelni,eskü a koreaitól még orgazmusod is lesz,érdemes kipróbálni!
Ó, hát ez szívás :/
Nekem is néha szokott fájni a nyelvem amikor ezt csinálom, de csak a hátsó részén. Viszont nálam ez nem probléma, ha neked ennyire fáj akkor menj el orvoshoz.
ne is mond,engem még a pszichomókus is kiröhögött amikor elmeséltem hogy mennyire sajnálom a kör alakú fakanalakat amiért alig használjuk őket,de úgy érzem hogy itt végre megértő társakra találtam:)
csak azt még mindig nem értem hogy szegények miért születtek meg ha hanyagoljuk őket,és miért nem törődnek az érzéseikkel:(((((
Egy tipp: bal kezedet tedd a középső bokádra, jobb kezedet a bal farpofádra eközben 16ütemű felüléseket végezz vízágyon amit a vaterán(lehetőleg olcsón) vettél + a fogaiddal nyalogasd a torkod és még a nyelveddel fekvőtámaszokat csinálsz ó-görög népdalokat énekelve kínaiul. Az esetleges orgazmusokért felelősséget nem vállalunk!
Üdv: ~szilvásbukta~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!