Lehetséges, hogy PEZ adagoló figurává változom?
Figyelt kérdés
Üdv! Még egy éve becsípte a kezem egy ilyen figura mikor utántöltöttem, egy kicsit véraláfutásos lett tőle a kezem, azonban sehogy sem akart elmúlni. Azóta a lábaim összenőttek és a fejem felnyitható a nyakamnál. Az összes oszt. társam velem szórakozik, tegnap még újra is töltöttek! Mit tegyek?2009. aug. 24. 23:45
1/14 anonim válasza:
istenem, az emberi hülyeség határtalan:D
köszi, szereztél a jó percet nekem:D
és válasz: igen, lehetséges:S
2/14 anonim válasza:
B@szki xDDDDDDDDDD
Majdnem bepisiltem xDDDDDDDDDD
Ezt neeeeeeeee:DDDDD
Már azzá változtál:D
5/14 A kérdező kommentje:
Úúúristen kezdek félni xD
Mivan ha elvisznek egy szupermarketbe reklámnak????
2009. aug. 25. 00:05
6/14 anonim válasza:
Hát, félhetsz is! Holnap reggel érted jönnek majd egy nagy furgonnal. Mehetsz ingyenreklámnak vagy jó pénzért eladnak. Csak vigyázz, nehogy egy züllött nőszemély megvegyen a visítozó kölkének.
7/14 anonim válasza:
Majd én nyitogatlak és húzogom az adagolódat husifalat:DAcc egy pezzt kapsz szexetXD
8/14 anonim válasza:
Vigyázz nagyon! Hatalmas erővel áldott meg a Haas - PEZ cukorgyár egyik összetevőjével. Valószínűleg akkor történhetett ez a tragédia, mikor valamelyik segédmunkás félrenézett, vagy éppen maszturbált és beütötte magát egyik keverőbe. Feltehetően előtte olyan drogot adagolt magába amibe valahonnan került egy kis glükóz, laktóz szirup. Nem kell azért annyira aggódni... Legfeljebb beraknak az Auchan bejárata elé, hogy lövelld ki magadból amit kell. Az élettartamadért nem vagyok túl irigy, 18 hónap múlva már beszobrozva fogunk látni. :-(
10/14 anonim válasza:
Húúúúú...úgy röhögtem h öcsém átjött, h megnézze mi bajom van...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!