Szemétség volt tőlem, hogy a szomszédban lakó, világvége hívő csajnál éjfélkor lecsaptam az áramot?
Hozzáférek a kapcsolószekrényéhez, és mivel napok óta azzal bosszant, hogy 3 napos áramszünet lesz, és miért nem veszek gyertyát és konzerveket, gondoltam, akkor legyen is :-)
A sikoltozásból ítélve nem örült, hogy bevált a jóslata :-)
Zseni vagy bakker!
Ha van még ilyen kolosszális ötleted,küldd át priviben!
Mindenkinek akinek elmeséltem,besz.rt a röhögéstől!
Nagyon köszönöm mindenkinek a megerősítést, hogy jó poén volt :-D
Közös ismerősünk délután hívott, hogy éjfél után egykor hívta őt a csaj, hogy gyertyákat gyújtott, és nem mer az ablakon sem kinézni. És hogy "érezte, hogy mégis lesz valami, és neki lesz igaza, pedig annyian lehülyézték, amiért hisz ebben az egészben".
Na, hát vajon miért hülyézték le... :-D
Szerintem felkapcsolva kellett volna hagynod hadd vergődjön a káoszelméletének meg a 3 napos sötétség baromságának bukásában!
Ja és ezek az emberek azt hitték,(ha jól tudom) hogy a világvége után valami "Új" Föld lesz, meg dimenzióugrás.
!(no comment)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!