Szerintetek hogyan fogunk ma meghalni?
Figyelt kérdés
A reptoidok támadnak, ősrobbanás lesz vagy valami más?2012. dec. 21. 08:53
1/9 A kérdező kommentje:
A legtöbb szavazatot kapott válasz lesz a megoldás.
2012. dec. 21. 08:55
2/9 anonim 

válasza:

Te úgy,hogy @nyád pics@n rúg,mert ilyen hülye vagy.:D
3/9 A kérdező kommentje:
De @nyám nem tudja pics@n rúgni az egész világot, szóval ez egy elég gyenge feltételezés xD nincs tudományos alapja :P
2012. dec. 21. 09:05
4/9 anonim 

válasza:

Jól van. Látom 11 éves vagy,mert nem tudod értelmezni az előző modatomat.
5/9 anonim 

válasza:

állítólag az lesz, hogy eljön a mikulás mégegyszer idén. Ez lesz a jel. :P
6/9 anonim 

válasza:

A reptoidok mondták el a megfejtést a majáknak, csak erről kevés feljegyzés van. Roppant egyszerű a dolog. A keramikádiak annyira fejlett civilizáció lesz erre az időre, hogy a teremtő, avagy Isten számítógépét képes lesz meghekkelni. A rendszer összeomlik. Eljön a három nap sötétség, majd mivel az úristen nem tudja megjavítani lévén nem ért hozzá, újratelepít. Sajnos a mentései elvesznek. Így a 3nap sötétség után jön az apokalipszis oly módon, hogy a rendszer nullára áll. Te ebből annyit észlelsz, hogy egyik pillanatba vagy, a másikban már nem. És semmi más, nem csak a föld hanem az egész univerzum nem lesz. A majákok tudták, de sajnos pontatlanul számoltak. Nem 2012.12.21, hanem 20121.2.21 a megoldás. Nos a hónapokat ők nem jelölték úgy h 01, 02... Csak 1, 2, ... szóval még aludni kell párat hogy meghalj. Bár lehet ma elbax egy ukrán kamion ha kimpesz az utcára... Akkor beszoptad.
7/9 A kérdező kommentje:
4/6: Neked aztán sasszemed lehet, ha onnan látod hogy hány éves vagyok. Megsúgom akár a nagyapád is lehetnék, csak az az igazság, hogy nő vagyok :P
5/6: Az gáz, mert Amerikába pont szenteste jön a Santa Claus - legalábbis eddig mindig akkor jött.
6/6: Ez olyan bonyolult, hogy én a fent említett 11 éves lelkemmel képtelen vagyok megérteni.
2012. dec. 21. 09:24
8/9 anonim 

válasza:

Ha nem 11 vagy és a "nagyapám" lehetnél,akkor csak gratulálni tudok annak,hogy mennyire okos vagy. Remélem a reptoidjaid elvisznek minél előbb!:)
9/9 A kérdező kommentje:
"csak gratulálni tudok annak,hogy mennyire okos vagy" - köszönöm az elismerést :D
2012. dec. 21. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!