Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ugye nem fogunk meghalni a...

Ugye nem fogunk meghalni a japán erőmű vagy micsoda robbanása miatt?

Figyelt kérdés
Légyszi normálisan válaszoljatok mert nem akarok meghalni még annyi dolgot akarok csinálni.
2011. márc. 17. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha jól tudom, egyelőre nem robbant (legalábbis a reaktor nem), csak szivárog és ahhoz elég messze van. Csernobil-szerű robbanástól pedig nem kell tartani, mert állítólag egész más felépítésű/rendszerű az ottani erőmű. És ott most komoly nemzetközi csapat dolgozik az ügyön és felügyel, nem úgy mint a SZU-ban anno.

De meghalni biztos nem fogunk. Csernobiltól sem haltunk meg '86-ban.

2011. márc. 17. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
2011. márc. 17. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Mégis mi a ****tól halnánk meg? A sugárzás nem fenyeget, a robbanás meg még Japánt se... A csernobili atomerőmű, amikor felrobbant, az is akkora pusztítást végzett, hogy keletkezett egy nagyobb lyuk az erőművön. Senki ne számítson itt atombomba szerű robbanásra...
2011. márc. 17. 17:37
 4/7 dellfil ***** válasza:
100%

A "japán erőmű" nem veszélyes ránk nézve... De a "vagy micsoda" az borzasztó! Készülj a rettenetes halálra! Imádkozz! Mást úgy sem tehetsz!

"Légyszi normálisan válaszoljatok mert nem akarok meghalni még annyi dolgot akarok csinálni."

Nos. A normális válaszok egyikét kaptad a feltett kérdésere. Sajnálom, ez van.

dellfil

2011. márc. 17. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tanácsolnám neked, hogy mielőtt még elkezded az "annyi dolgot" csinálni, végezz el egy jó reál gimnáziumot. Nagyon-nagyon rád fér.
2011. márc. 17. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Remélem, normális és érthető is voltam...

2011. márc. 17. 22:47
 7/7 Rita Anna válasza:
Szia,ne aggódj,biztosan nem fogsz emiatt meghalni.Az tény,hogy radioaktív anyag jutott a légkörbe,és az egész emberiség ezt a levegőt szívja.Én gondolom,hogy ebből mindenki kapott,de ez elenyésző mennyiség ahhoz,hogy komoly bajunk legyen.Szép napot!
2011. márc. 19. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!