Ha építek egy 50000 ködcentis motrot, akkor el tudok menekülni a Nibiru elől?
Figyelt kérdés
Komoly válaszolók ne írjanak!2012. dec. 13. 22:43
1/7 anonim válasza:
Én gyalog is el tudok, sőt, még menekülnöm sem kell, de ajánlom, hogy intergalaktikus szilvásbuktameghajtású legyen, mert az sok fényenergiát termel.
2/7 anonim válasza:
Ködcenti? Az csak 50 ködméter...
4/7 anonim válasza:
Na arra gondoltam én is, a bicebóca kisködmönjére. Pufin hajtásúra gondoltam, mert akkor két üllés is lehet rajta. A paragyomlal.hu-n kerestem kapcsolási rajzot. Írtam a szerkesztőségbe. Valami Maja nevű csaj válaszolt, hogy csak 21-e után érkezik meg a dokumentáció.
5/7 anonim válasza:
Hess, ez az én viccem! Egyébkéntis én vagyok Maja, s nem írtam senkinek semmit. És én egy maja vagyok Palenque-ből.
6/7 anonim válasza:
Simán, de hívjad PSY-t is segíteni!
7/7 anonim válasza:
Hát monnyuk. Csak vigyázz, nehogy kiszíjja a spirituszodat. Mert akkor aztán rojálflöss van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!