Hogy értsem meg a viccet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan gondom van, hogy a barátnőmmel nagyon de nagyon ritkán nevettünk úgy jóízűen a 9 hónap kapcsolat alatt. Tudom, hogy bennem van a hiba, mivel ő próbálkozott, míg el nem vettem a kedvét tőle. Nem tudok nevetni azon, ha elmesél egy történetet, sztorit arról, mikor valami ciki, vagy bugyuta dolgot élt át. Nekem ilyenkor az jut eszembe legelőször, hogy mért voltál ilyen lüke, hogy belementél vagy megcsináltad. Persze nem mondom el neki, de amikor nevet már a saját történetén én meg nézek mint borjú... akkor jön a feszültség, hogy szerintem hülye, én meg, hogy túl komoly vagyok. De szeretném, ha már én is meg tudnám őt nevettetni és én is nevessek az ő történetein. Hogy oldottátok meg ti? Miképp lehet a humorérzékenységet és humorérzéket növelni? Válaszokat előre is köszönöm. F/232012. dec. 5. 20:25
1/3 anonim válasza:
szerintem hozzád valóban értelmesebb nő illene, akivel együtt nevettek valami sztorin, mert egy rugóra jár az agyatok.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ez jott le a tortenetbol, nem egy hullamhosszon vagytok, ot mas dolgok nevettetik meg, mint teged. es lehet, hogy mas mellett csak jonne magatol, hogy kozosen kacagtok. vegulis a barataiddal szoktal nevetni, nem?
3/3 A kérdező kommentje:
elég elvont egy agyam van, és a barátaimmal sem nagyon tudok nevetni. nekik is inkább a sztorizgató vicc mesélés jön be
2012. dec. 12. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!